Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

LOK paziņos olimpiskās delegācijas sastāvu

Jānis Pārums

LOK paziņos olimpiskās delegācijas sastāvu
V. Vasiļevskis Pekinas ceļazīmi nodrošinājis
jau sen. Foto: Romāns Kokšarovs, SA

Trešdien – 16.jūlijā, Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) paziņos Olimpiskās komandas sastāvu startam Pekinas olimpiskajās spēlēs. Tiesa, LOK rēķinās, ka delegācijas sastāvs varētu papildināties arī pēc tā nosaukšanas.

Līdz 15.jūlija pulksten 16:00, vienpadsmit Latvijas Vasaras sporta veidu federācijas LOK iesniedz sava sporta veida kandidātu sarakstu dalībai XXIX Olimpiādes spēlēs Pekinā, kas notiks no 8.- 24.augustam.

Basketbola, džudo, kanoe/smaiļošanas, modernās pieccīņas, peldēšanas, riteņbraukšanas, svarcelšanas, šaušanas, tenisa, kā arī vieglatlētikas un volejbola federācijas apstiprināšanai LOK Izpildkomitejas sēdē iesniedz sarakstus ar sporta veidu atlētiem, treneriem un apkalpojošo personālu.

16.jūlijā, LOK Izpildkomitejas sēdē, iesniegtie saraksti tiks izmantoti par pamatu Latvijas delegācijas sastāva galīgajā izveidē.

LOK ir arī lūgusi federāciju vadību pilnvarot pārstāvi, kurš piedalīsies minētajā LOK Izpildkomitejas sēdē un jautājumu gadījumā sniegs paskaidrojumus par federācijas iesniegto sarakstu.

LOK rēķinās, ka delegācijas sastāvs varētu papildināties arī pēc tā nosaukšanas, piemēram, vieglatlēti kvalifikācijas normatīvus var pildīt līdz 23.jūlijam, līdz 16.jūlijam nebūs arī zināms, vai Latviju Pekinā pārstāvēs pludmales volejbolisti vīriešu un sieviešu konkurencē.

Informāciju sagatavoja:
LOK preses sekretāre Ilze Āķe-Vīksne,

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-15 16:02, pirms 16 gadiem
Atlēti LABĀKIE !!!