Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Autors: Ingmārs Jurisons

Sportacentrs.com meklē papildspēkus

Dabā varu pārņem pavasaris un jaunu enerģiju prasās arī sportacentrs.com ikdienā, tāpēc pēc ilgāka pārtraukuma oficiāli tiek izsludināta jaunu autoru meklēšana. Lieliska iespēja spert pirmos soļus un pārbaudīt savas spējas tiem, kas saredz sevī sporta aprakstnieka aicinājumu un potenciālu!

Šajā pavasara iesaukumā labprāt vēlamies uzņemt savās rindās jaunus autorus, kas saskata iespējas padarīt sportacentrs.com operatīvāku un saturiski kvalitatīvāku – tos, kam sports sirdī, un arī rakstu darbi iet no rokas. Noderīgas gan specifiskākas zināšanas vai pastiprināta interese kādos no Latvijā kultivētiem sporta veidiem, gan iespējas un vēlēšanās pavadīt laiku pasaules ziņu ieguves resursos, lai kā pirmais informētu plašāku sabiedrību par pēdējiem jaunumiem ārzemju sportā.

Šoreiz mūsu prioritāte – rakstošie autori ar ilgtermiņa ambīcijām progresēt, taču iespēja pamēģināt var atrasties arī tiem, kas savu aicinājumu saskata tiešraižu komentēšanā vai darbā ar video. Vakances – ārštata, taču ar izaugsmes iespējām, nodemonstrējot un apliecinot savas kvalitātes ilgākā laika periodā.

Pieteikumus sūtīt uz epasta adresi ingmars@sportacentrs.com. Pieteikumā – informācija par sevi (no kurienes; vecums; sporta veidi, par kuriem spētu rakstīt un līdzšinējā pieredze; brīvā laika iespējas, ko varētu veltīt šai nodarbei utt.) un apraksts (10-15 teikumu) par savām attiecībām ar sportu. Pirmais iespaids mēdz būt paliekošākais, tādēļ ieteikums pretendentiem – piedomāt pie sava pieteikuma satura un formas. Proti, sākt ar to, ka paškritiski izvērtēt ne tikai savas zināšanas un degsmi rakstīt, bet arī gramatikas iemaņas – spēju pasniegt informāciju ar cieņu pret valodu un lasītāju.


"SPORTACENTRS.COM" ĒTIKAS KODEKSS

SIA 4.vara ir Latvijas mediju ētikas padomes biedrs un tai ir saistošs biedrības ētikas kodekss.
6

Septembra "Sporta Avīze": klāt basketbola svētki!

Šīs nedēļas vārda dienas gaviļnieka Žaņa Peinera un viņa svītas pavadībā esiet pazīstami – septembra "Sporta Avīze"!

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.