Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Vindsērfinga skola uzņem audzēkņus

Rīgas bērnu un jauniešu vindsērfinga skola, kurai šī būs jau sestā darbības sezona, uzņem jaunus audzēkņus vindsērfinga sporta apgūšanai un fiziskās attīstības veicināšanai.

Ikviens bērna vecāks, kurš vēlas savam bērnam sagādāt interesantu un sportisku vasaru, tiek aicināts pieteikt bērnu vindsērfinga skolā – tiks nodrošināta bērna fiziskā izaugsme, koordinācijas attīstība, vindsērfinga sporta apgūšana, teorētiskās zināšanas.

Treniņi notiks Rīgā, Ķīšezerā, Vindsērfinga Kluba 360 teritorijā; sāksies 2.jūnijā un notiks 2 reizes nedēļā. Nodarbības vadīs daudzu godalgu ieguvēja, olimpiete, trenere Ilona Dzelme-Grīnberga un instruktors Valdis Kļaviņš. Vasaras sezonā, kas ilgst no 1.jūnija līdz 30.septembrim, paredzētas arī divas nometnes un braucieni uz sacensībām kā Latvijā, tā arī uz kaimiņvalstīm. Par vindsērfinga inventāru parūpēsies skola.

Pieteikšanās un vairāk informācija mājas lapā burusports.lv līdz 25.maijam. Iepazīšanās un atvērto durvju diena visiem interesentiem 26.maijā no 16:00 līdz 20:00 Mežaparkā, Vindsērfinga Kluba 360 teritorijā A.Sakses ielā 19a.

Informāciju sagatavoja:

Dace Kurpniece
Burusports
Mārketinga vadītāja
Tālr. 67317780
E-pasts: info@burusports.lv
Burusports