Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Iznācis "Sporta Avīzes" marta numurs

Pasaules čempionātam Daumants Dreiškens kārtīgi iesildījies, šoreiz iestumjot nevis Oskara Melbārža vadīto bobu, bet marta "Sporta Avīzes" numuru, kurš no šodienas nonācis pie lasītājiem.

Lielajā sarunā – Ābols no "Dinamo". Bet ne tas, kurš uzvalkā un aiz borta. 19 gadus vecais Rodrigo spilgti pieteicis sevi uz lielā hokeja skatuves un ne velti viņu jau piemin saiknē ar tādiem terminiem kā “Latvijas izlase” un “NHL”.

Intervijā – Eiropas un visas pasaules basketbola leģenda, Lietuvas Basketbola federācijas prezidents Arvīds Sabonis, kurš vasaras beigās vedīs savu komandu uz Rīgu, lai stātos pretī laba sava drauga Ainara Bagatska vadītajiem latviešiem.

Cilvēkstāstā – vāka varonis Daumants, kurš jau agrā bērnībā skrēja ātrāk nekā bērnudārza audzinātāja, bet tagad ir paraugs gan saviem komandas biedriem, gan tiem, kas par sasniegumiem sportā vēl tikai sapņo.

Leģendārs šahists un unikāla personība Mihails Tāls, jaunās un ambiciozās zvaigznītes pie Latvijas daiļslidošanas debesīm, kas nupat sākušas skaidroties, Latvijas futbolā savulaik pudu sāls apēdušais, tagad Āfrikā interesantu karjeru izveidojušais anglis Pols Ešvorts, slēpojošā Eiduku ģimene, šobrīd žilbinošu debiju NHL piedzīvojušais Ronalds Ķēniņš un Latvijas izlasei jāvārdu apsološais Lauris Dārziņš – lūk, vēl vairākas no šā numura sejām.


"SPORTACENTRS.COM" ĒTIKAS KODEKSS

SIA 4.vara ir Latvijas mediju ētikas padomes biedrs un tai ir saistošs biedrības ētikas kodekss.
6

Septembra "Sporta Avīze": klāt basketbola svētki!

Šīs nedēļas vārda dienas gaviļnieka Žaņa Peinera un viņa svītas pavadībā esiet pazīstami – septembra "Sporta Avīze"!

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.