Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Autors: onefan

Kamēr SC valda bardaks komentāros. Vai ir izēja?

Sveiki visiem sporta faniem! Gribu padalīties ar savu vēsturi un attiecībam ar SportaCentru.

Kā zināms SC bija pirmais un vienīgais sporta portāls Latvijā. Mēs visi augam kopā ar eSports.lv un pavadijam daudz laika komentējot sporta ziņas.

Pēc tam pienācis laiks un eSports lai pelnītu naudu ar totalizatora reklāmu nomainīja savu tik IZCILU domena "vārdu" uz svešu SportaCentrs.COM Bija grūti, bet mes pieņēmam to un turpinājam ticēt mūsu vienīgam sporta balsim Latvijā. Ar laiku SC paradījas arī reklāma VIDEO. Tagad lai paskatīties 30 sekundes video mums jātere 60 sekundes reklāmas noskatīšanai. Banneru daudzums ir krāšņi palielinājis.

Ienākot SC rodas jautājums. Vai SC ir priekš lietotājiem vai reklāmdevējiem???

Tagad vēl klāt komentāru piesarņošana ar kaut kāda biroja komentāriem. Varbūt SC jau kaut ko dara, bet noteikti mēs par to nezinam.

Izēja? Jauns sporta portāls un ideoloģija. Mūsu Latvijā paradījas jauns sporta portāls ar programmetāju komandu. Ideja ir izveidot interesantu un LASAMU portālu bez daudzām reklamas banneriem. Katram portāla lietotājam ir iespēja pievienot savu ziņu vai video un NOPELNĪT par to punktus, kurus var apmainīt pret reālu naudu. Portāla jau ir daži lietotāji kuri aktīvi publicē un nopelna. Bet programmetāju komanda izstrāda jaunus "fičus", lai paradītu portālu par vēl interesantāku. Katrs ir pie sava darbā :) Lietotāji publicē un pelna, programmetāji programmē.

Rezultāta ir tīrs, lasams, mobile friendly, patriotisks portāls bez reklāmas un spāma komentāros. Protams, ir liels ceļš prikšā lai padarītu viņu vel interesantāku, bet PIRMAIS solis jau izdarīts!

Vairāk par AllSports.lv ideju var izlasīt šeit

P.S. Tagad katrām ir izvēle. Vai palikt kopa ar uzticāmu un tik tūvu SportaCentru, vai izmēģināt kaut ko jaunu.
P.P.S. Ar kopīgiem spēkiem mēs VARAM!


, 2016-09-26 11:17, pirms 8 gadiem
ja rodas jautājumi vai ir idejas, droši jautājiet
, 2016-09-26 11:47, pirms 8 gadiem
1561241 reizi var atkārtot, ka visas reklāmas var likvidēt ar AddBlock palīdzību, iespējams uzinstalēt gan Mozzila, gan Chrome pārlūkprogrammām. Strādās gan uz baneriem, gan uz video reklāmām un tās vairs neradīs problēmas.
, 2016-09-26 11:52, pirms 8 gadiem
Promo rakstīja: 1561241 reizi var atkārtot, ka visas reklāmas var likvidēt ar AddBlock palīdzību, iespējams uzinstalēt gan Mozzila, gan Chrome pārlūkprogrammām. Strādās gan uz baneriem, gan uz video reklāmām un tās vairs neradīs problēmas.
pareizi! var arī papildināt, ka mobila versija ir praktiski BEZ reklāmas. Bet tas jau nav galvenais stūrakmenis. Nebūtu slikti ja SC ietu viena soli ar laiku. Runa ir par responsive dizainu, atrāku lapas darbību utt. Ka redzams tas nav prioritāte, ka arī komentāru piesarņošana...
, 2016-09-26 12:12, pirms 8 gadiem
Ļoti daudz gramatisko kļūdu uzsaukumā. Vai jaunajā portalā ir tā pat? Mazliet palasīju, lielākoties tie nav oriģīnāl raksti, bet gan parpublicējumi no citiem resursiem, tas nav ceļš lai iegūtu popularitāti...

Savukart, kas attiecas uz SC - te ir veltas ilūzijas - kamēr tā saucamais portāla "redaktors" Celmiņš parsvarā tīksminās pats par sevi un to, ka SC ar troļļu klikšķu un beztolka foruma ierakstu palīdzību, šī gada zīmolu topā ir iekļuvis trešajā vietā, kamēr lasītāju vēstules un zvani portāla redakcijai paliks neatbildēti, te nekas nemainīsies. Jāsaprot ka šis ir Mediju nama nišas produkts, kuram arī ir nišas loma, tam nav nedz politiska, nedz pelnoša nozīme visā Mēdiju nama stratēģijā, tapēc te viss ir pašplūsmā. Tāpat jāsaprot ka redakcijā stradājoso inteliģences un izglītības līmenis vidēji ir tāds pats, kā vidējam šeit komentarus rakstošajam, līdz ar to neveidojas nekāda konfrontācija, jo patiesībā abas puses - redakcija un lasītajs runā vienā un taja pašā valodā. Un izpaliekot konkrētai redakcijas darbības politikai un definētiem mērķiem nekad nevar gaidīt jelkādas izmaiņas.

Ja nepatīk komenti - iedarbināt pogu '"Ignorēt" ir ļoti vienkārši, un tad nereti pat pie visaktuālākajiem rakstiem komentāru sadaļā ir patīkams tukšums, jo tos n-tos simtus komentu uzražo maksimums 5-6 cilvēki..
, 2016-09-26 12:12, pirms 8 gadiem
Da nē, tas jau ir noiets etaps. Sen jau ziņas lasu caur app. Šādas weblapas ir tikai izklaidei. SC sen vairs nav tā lapa kurā eju uzzināt jaunumus. Ja jaunā lapa būtupirms vairākiem gadiem, tad būtu ok. Savulaik skatījos Zemberga lapu, bet tā bija ļoti lēna.
Ar laiku troļļi pārmetīsies uz jauno lapu. Tā bija ar Delfiem. Tur troļļpja, esportā komentēja. Tagad tur klusums, esportā troļļo, bet iekš app komentē.
Te bija laba ideja kā izskaust troļļus - komentē reģistrētie lietotāji ar saviem kontiem - gmail, facebook, twitter. Ieleik filtrus, kas nosaka no kādiem kontiem komentēšana atļauta no kuriem nav un miers.
, 2016-09-26 12:20, pirms 8 gadiem
Sporta veterāns rakstīja: Ļoti daudz gramatisko kļūdu uzsaukumā. Vai jaunajā portalā ir tā pat? Mazliet palasīju, lielākoties tie nav oriģīnāl raksti, bet gan parpublicējumi no citiem resursiem, tas nav ceļš lai iegūtu popularitāti...
Pareizi. Pagaidam daļa no ziņām ir parpublicēta nevis tapēc ka mes to gribam, bet tāpēc kā pirmkārt mēs gribam lai paši cilvēki ģenerē kontentu (par to mēs maksam), otrkārt mes esam programmetāju komanda, nevis sporta žurnalisti (diemžēl).

P.S. Par kļūdam. Latviešu valoda nav mana dzimta, cenšos rasktīt pareizi. Piedodiet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-09-26 12:31, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Vai tur varēšu pievienot rakstus latgaliski?
tūramies pie Latviešu valodas. ar cieņu
, 2016-09-26 13:07, pirms 8 gadiem
Intenetā visu nosaka saturs. Jums satura nav. Precīzāk, ir tikai kaut kādas pārkopētas ziņa. Kā var noprast pēc replikām, neko šajā ziņā mainīt netaisāties, cerat, ka paši lasītāji rakstīs. Paies pāris mēneši, labākajā gadījumā, un nekas jūsu megaportālā nenotiks vairs (nu vai arī pamazām agonēsiet). Tas ir normāli. Tā bija visiem, kas ar sportacentru cīnījās. Arī daudz nopietnākiem un sporta žurnālistikā pieredzējušākiem projektiem/cilvēkiem.
, 2016-09-26 13:20, pirms 8 gadiem
Tonna rakstīja: Intenetā visu nosaka saturs. Jums satura nav. Precīzāk, ir tikai kaut kādas pārkopētas ziņa. Kā var noprast pēc replikām, neko šajā ziņā mainīt netaisāties, cerat, ka paši lasītāji rakstīs. Paies pāris mēneši, labākajā gadījumā, un nekas jūsu megaportālā nenotiks vairs (nu vai arī pamazām agonēsiet). Tas ir normāli. Tā bija visiem, kas ar sportacentru cīnījās. Arī daudz nopietnākiem un sporta žurnālistikā pieredzējušākiem projektiem/cilvēkiem.
paldies par objektīvo komentāru! Mēs pieliksim daudz pūles lai ar laiku izmainītu situāciju ar saturu un protams pieradītu kā mēs kaut ko vērti.
, 2016-09-26 13:25, pirms 8 gadiem
Tas nav iespējams. Jau kādu gadu te nefunkcionēju, tikai ja sporta pasaulē man kas šķiet saistošs, tad mēdzu parādīties. Taču arī tajos gadījumos kā melni mākoņi tādi Burti un Huļi virza nost no temata, provocē, murgo beztēmā. Ignorēt tādus bezjēdzīgi, savus profilus cep vienu pēc otra vai ir paralēlie.
Bet ko var gribēt, ja te kāds cits trollis - feikotājs, feiko pat pats sevi; jau sen ir aizliegts veidot vsd joku topikus, daudzprofilnieks, bet viņam var; viņu aizstāv administrācija, viņš pat zin, kuram ir IP bans; tādus huļus bloķē, bet viņu nē. Kāds caurkritis šejienes "rakstnieciņš" uzdevies par trolli, bīda jēlas runas un ceļ reitingu, paralēli visu te apseko un ziņo par tiem, kuri nepūš viņa stabulē.
, 2016-09-26 13:57, pirms 8 gadiem
Platforma ir ļoti ok, par to respekts. Kā jau šeit minēts, ar ziņu pārkopēšanu auditoriju neiegūsiet.
, 2016-09-26 14:28, pirms 8 gadiem
Vilis15 rakstīja: Platforma ir ļoti ok, par to respekts. Kā jau šeit minēts, ar ziņu pārkopēšanu auditoriju neiegūsiet.
paldies!
, 2016-09-26 14:41, pirms 8 gadiem
butu sab. mediji(lsm) pacentushies izveidot sakarigu sporta lapu,kaada ir igauniem-ERR
, 2016-09-26 15:02, pirms 8 gadiem
Nākt šeit pēc ziņām un diskusijām daudziem ir kļuvis vnk par ieradumu un ar ieradumiem cīnīties nav viegli. Diez vai ir daudz tādu lietotāju, kurus apmierinātu kā ziņu kvalitāte, tā valdošais bardaks seit. Katrā ziņā prieks, ka kko dariet un centieties veidot alternativu, nevis tikai runājiet par to, cik viss slikti.
, 2016-09-26 15:07, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Nākt šeit pēc ziņām un diskusijām daudziem ir kļuvis vnk par ieradumu un ar ieradumiem cīnīties nav viegli. Diez vai ir daudz tādu lietotāju, kurus apmierinātu kā ziņu kvalitāte, tā valdošais bardaks seit. Katrā ziņā prieks, ka kko dariet un centieties veidot alternativu, nevis tikai runājiet par to, cik viss slikti.
paldies! daudz kas jādara vēl, stradājam
, 2016-09-26 15:32, pirms 8 gadiem
jebkura portāla dzīve ir divvirzienu kustība. piedāvātais kontents, lasītāju atbildes reakcija, atgriezeniskā saite. ja būs kvalitatīvs, saistošs materiāls, savas intervijas, perspektīvā translācijas, pārdomas, blogi, interese būs. ja izdosies atsijāt troļļus un uz turieni pārcelsies, vai rakstīs paralēli zināmi un cienījami niki, kuriem komunicēt netraucēs mazgadīgi vai ne gluži adekvāti troļļi, tāda vietne var pastāvēt. tikai kas par to pastāvēšanu maksās?
svarīgi arī, kādu komandu savāksiet. kvalitatīvu sporta žurnālistu Latvijā nav daudz.
, 2016-09-26 15:46, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: tikai kas par to pastāvēšanu maksās?
Galvēna idēja ir izveidot KOPIENU nevis kadu ofisu, kur katram bus sava alga un "0" interesi par portāla attistību. Ar kopīgiem spēkiem generēsim kontentu, par ziņas izvietošanu maksāsim no lapas fonda. Fonds tiks papildināts no dažiem izvietotājiem banneriem.

Mes esam sporta fanu gruppa (programmetāji) kuriem nav vienaldzīgi kas notiek vienīgaja sporta portāla Latvija. Primāra ideja NAV nopelnit ar portālu, bet izveidot patīkamu vietu, kur apspriest sporta dzīvi.
, 2016-09-26 16:01, pirms 8 gadiem
onefan rakstīja: Mes esam sporta fanu gruppa (programmetāji) kuriem nav vienaldzīgi kas notiek vienīgaja sporta portāla Latvija.
tad es nesapratu - no vienas puses, jums sāp tas, kas notiek šajā portālā, no otras puses - jūs veidojiet savu, alternatīvu variantu, kas šim noteikti par labu nenāks.
a propos, jo vairāk sporta portālu, jo labāk.
lai veicas, palasīsim.
, 2016-09-26 16:04, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: tad es nesapratu - no vienas puses, jums sāp tas, kas notiek šajā portālā, no otras puses - jūs veidojiet savu
diemžēl, neizskatās ka SC grib ko mainīt. Resursi viņiem ir
, 2016-09-26 16:11, pirms 8 gadiem
onefan rakstīja: Galvēna idēja ir izveidot KOPIENU nevis kadu ofisu, kur katram bus sava alga un "0" interesi par portāla attistību. Ar kopīgiem spēkiem generēsim kontentu, par ziņas izvietošanu maksāsim no lapas fonda. Fonds tiks papildināts no dažiem izvietotājiem banneriem.

Mes esam sporta fanu gruppa (programmetāji) kuriem nav vienaldzīgi kas notiek vienīgaja sporta portāla Latvija. Primāra ideja NAV nopelnit ar portālu, bet izveidot patīkamu vietu, kur apspriest sporta dzīvi.
Jūs vispār saprotiet paši ko gribat izveidot? Pastāstīšu priekšā:
- Jūs gribat, lai cilvēki nāk un lasa ziņas. Bet pirms tam paši prasat, lai paši lasītāji tās ziņas uzraksta. Jautājums - kāda jēga viņiem nākt un lasīt/rakstīt, ja viņi visu jau sen būs izlasījuši no citiem avotiem.

- Jūs solat naudu. Kā avotu minot reklāmas izvietošanu. Jo vairāk cilvēki raksta, jo vairāk viņiem jāmaksā. Jo kvalitatīvāk viņi raksta, jo vairāk par vienu rakstu grib saņemt.
Rezultātā - jums, lai apmaksātu satura veidotāju darbu, ir jāliek daudz reklāmu un beigu beigās sanāk tas pats Sportacentra variants.

Es atkārtošos vēlreiz - jums nesanāks. To es saku nevis tāpēc, lai kaut kā apvainotu, bet tāpēc, ka pats par to esmu domājis. Iesācējiem parasti trūkst kādas no galvenajām komponentēm. Šajā gadījumā komponentes ir saturs-tehniskais nodrošinājums nauda kontakti pieredze zināšanu bāze-laiks. Jums šobrīd ir tikai viena koponente, par vēl vienu jūs domājat un triju jums nav.

Turklāt, te mēs runājam par saturu tikai kā rakstu izvietošanu. Sportacentrā raksti ir tikai daļa un nebūt ne būtiskākā no visa piedāvājuma, jo, beigu beigās, viņiem ir arī televīzijas kanāls.

Tāpēc, ja mēs pavisam godīgi runājam, lai sastādītu konkurenci Sportacentram, vajag vairākus simtus tūkstošu ieguldījumus un ļoti labu komandu gan tehniski, gan satura veidošanā.

Ja ir ilūzijas par tādu mazu sporta entuziastu komūnu, kas viens otram rakstīs ziņas un tās apspriedīs - aizmirsti, tā tas notika pirms gadiem 10-15, tagad tas nav aktuāli.
, 2016-09-26 16:21, pirms 8 gadiem
a kur Igaunijaa un Lietuvaa komentee par sportu?
, 2016-09-26 16:27, pirms 8 gadiem
Tonna rakstīja: Jūs vispār saprotiet paši ko gribat izveidot? Pastāstīšu priekšā:
- Jūs gribat, lai cilvēki nāk un lasa ziņas. Bet pirms tam paši prasat, lai paši lasītāji tās ziņas uzraksta. Jautājums - kāda jēga viņiem nākt un lasīt/rakstīt, ja viņi visu jau sen būs izlasījuši no citiem avotiem.

- Jūs solat naudu. Kā avotu minot reklāmas izvietošanu. Jo vairāk cilvēki raksta, jo vairāk viņiem jāmaksā. Jo kvalitatīvāk viņi raksta, jo vairāk par vienu rakstu grib saņemt.
Rezultātā - jums, lai apmaksātu satura veidotāju darbu, ir jāliek daudz reklāmu un beigu beigās sanāk tas pats Sportacentra variants.

Es atkārtošos vēlreiz - jums nesanāks. To es saku nevis tāpēc, lai kaut kā apvainotu, bet tāpēc, ka pats par to esmu domājis. Iesācējiem parasti trūkst kādas no galvenajām komponentēm. Šajā gadījumā komponentes ir saturs-tehniskais nodrošinājums nauda kontakti pieredze zināšanu bāze-laiks. Jums šobrīd ir tikai viena koponente, par vēl vienu jūs domājat un triju jums nav.

Turklāt, te mēs runājam par saturu tikai kā rakstu izvietošanu. Sportacentrā raksti ir tikai daļa un nebūt ne būtiskākā no visa piedāvājuma, jo, beigu beigās, viņiem ir arī televīzijas kanāls.

Tāpēc, ja mēs pavisam godīgi runājam, lai sastādītu konkurenci Sportacentram, vajag vairākus simtus tūkstošu ieguldījumus un ļoti labu komandu gan tehniski, gan satura veidošanā.

Ja ir ilūzijas par tādu mazu sporta entuziastu komūnu, kas viens otram rakstīs ziņas un tās apspriedīs - aizmirsti, tā tas notika pirms gadiem 10-15, tagad tas nav aktuāli.
1. Vienmēr būs gan pirmie gan otrie. Būs kuri publicē un kas tikai lasa. Tas ir pašsaprotams. Beigu beigas visi saprotam, ka SC nestrādā 200 cilvēki.

2. Viss pareizi uzrakstīts, bet pirms tām mēs visu saskaitījam. Cik apmēram var paradīties ziņas viena diena, cik reklāmas jābut portāla lai apmaksātu ziņas publicēšanu utt. Arī ir planka, kura uzstadīta LETA. LETA prasa 2.50 eiro par katru ziņu, mēs arī uzskatam ka tas ir pilnīgi reāli. Protam ar laiku

3. Pieminēta televīzija. Jā, protams tas ir SC džokers, bet diemžēl pagaidam. Kas notiek tagad? Paradījas LMT straume ar futbola translēšanu. Kurš radīs LBL? Tagad Best4Sport televīzija. Konkurence augs, SC būs grūti.

Paldies par domām. Ja paradīsies vēlme, pieslēdzies vai raksti mums. Būsim tikai priecīgi!
Slēpts komentārs: Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans
, 2016-09-26 17:28, pirms 8 gadiem
Vai esi kko dzirdējis par adblock funkciju? Nokačā to un skaties visu bez reklāmām.
Re ku links:
https://chrome.google.com/webstore/...
, 2016-09-26 17:49, pirms 8 gadiem
belluschi rakstīja: Vai esi kko dzirdējis par adblock funkciju? Nokačā to un skaties visu bez reklāmām.
Re ku links:
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom
atkartošos, runa neiet tikai par reklāmas daudzumu.
, 2016-09-26 19:02, pirms 8 gadiem
onefan rakstīja: atkartošos, runa neiet tikai par reklāmas daudzumu.
Ar stulbumu nevar cīnīties, tas par tiem mazajiem SC komentātoriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-09-26 22:31, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Ja man Allsports piedāvās algu un Administratora amatu, tad es paceltu jūsu sviestaino mēslu no pelniem līdz zeltam!

KOPUMĀ, sc esmu Saimnieks un priekšnieks!
Algas vietā septińi čiekuri un pisaks pa gīmi. Gramatikā gan bija 2.
Slēpts komentārs: Ferdinands Lieliskaisss
, 2016-09-26 23:28, pirms 8 gadiem
Nav problēma reklāmās. Lai portāls dzīvotu tās ir nepieciešamas un viss ir loģiski, ka tās ir un gana daudz. Bet ir citas man vitāli svarīgas lietas, kuras portālā netiek nodrošinātas. Ja tās tiktu nodrošinātas es pat būtu gatavs atslēgt ad blocku un labprātīgi klikšķināt uz tām reklāmām.

1. Ziņām vajadzētu lielākoties tikt ieliktām laicīgāk, nekā dažas no tām tiek ieliktas.
2. Gribas oriģinālsaturu, krietni, krietni vairāk, lai ienākot varētu izlasīt ko citur nelasītu, nevis tikai pēcspēļu aprakstus..
3. Bija laba ideja par to, ka tie kas saņem lielu negatīvo reputāciju, tiek nozīmīga ierobežota komentēšanas daudzums diennaktī. + komentēšana ar soc. tīkliem.
4. Pati lapa ir drausmīgi vecmodīga un lietotājam neparocīga.. Nekādu sajūtu no mūsdienām.. Neviens ziņu portāls Latvijā nav tik ļoti atpalicis kā šis. un kvalitātes ziņā, ak jel tās bildes, kas tiek publicētas instā.. kurš liek tos drausmīgos filtrus un kurš liek virsū tos tektus.. Celmiņam nav nekādas sajēgas par portāla attīstīšanu. Ja teiks, ka problēmā ir naudas trūkums.. tad daudzas no šīm lietām var panākt arī ar ne pārāk lielām summām. Bet attīstības ziņā nekas netiek darīts, nekas..

Tikmēr kamēr šīs lietas netiks mainītas tikmēr šī vieta ir un būs nožēlojama.
, 2016-09-26 23:35, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: SC Ekspertu apvienojums "Imperions",

Eksperti:

Mr.Eksperts
Sasperjodss
Skudriniekss
Poish
Antons_Upesdeglis
Kristaps29....
Šobrīd pilnībā ar šiem ekspertiem pietiek, lai nodrošinātu kvalitatīvu darbību. Ja jaunais projekts arī vēlas kādu konsultāciju, informāciju - ar ko sākt, kā veidot jauno lapu, laipni lūdzam, uz jautājumu-atbilžu sesiju! Mūsu vidū ir docenti, eksperti, dažādu jomu pārstāvji. Visu cieņu!
, 2016-09-26 23:35, pirms 8 gadiem
Ok, piemirsu. Attīstības ziņā tomēr ir translācijas un ir savs kanāls, bet to es atdalu atsevisķi no ziņu portāla. + cik liela ir auditorija translācijām, kas tiek translētas? lielākajai daļai pārraižu tā ir tik maza, ka tam vienkārši Latvijas mērogos nav nekādas jēgas.

Plus, sports jebkurā pasaules malā vienmēr ir bijis un būs populāra lieta. Ar to es domāju, ka izveidojot pareizu sistēmu ar to ir iespējams labi piesaistīt jaunus portāla apmeklētājus, kas nozīmē labi pelnīt, bet ne jau ar šādu uz vietas stāvošu miskasti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

"SPORTACENTRS.COM" ĒTIKAS KODEKSS

SIA 4.vara ir Latvijas mediju ētikas padomes biedrs un tai ir saistošs biedrības ētikas kodekss.
6

Septembra "Sporta Avīze": klāt basketbola svētki!

Šīs nedēļas vārda dienas gaviļnieka Žaņa Peinera un viņa svītas pavadībā esiet pazīstami – septembra "Sporta Avīze"!

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.