Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

"Sporta Avīze" jūlijā – ar papildu 32 maratonam veltītām lappusēm

Rolands Eliņš

Žurnāls "Sporta Avīze" jūlija numurs piedāvā lielo sarunu ar Latvijas futbola izlases kapteini Kaspara Gorkšu, kā arī īpašo pielikumu "Maratons", kas koncentrējas vienai no senākajām un populārākajām sporta disciplīnām.

Vēl nospēlēt vienu akordu. Žurnāla Sporta Avīze jūlija numura lielā saruna – ar Kasparu Gorkšu – futbola gladiatoru, kurš atzīst, ka šajā profesijā rūgtums ir jāsagremo ļoti ātri.

Mairis Briedis pie sliekšņa uz pasaules boksa galmu. Brīdī, kad lavīna sāks velties, viss notiks ļoti ātri, bet, zinot Maira vecumu, nebūs vietas kļūdām.

Te grēkāzis, te glābējs. Edgars Masaļskis, cerot uz pusfinālu, ir pārliecināts, ka sportā notiek daudz brīnumu, un būs tāda diena arī Latvijai. Viņš atklāj, ka vārti ir tikai vieni, un tie jādala, tāpēc starp vienas komandas vārtsargiem nav nekādas lielās draudzības.

Jau šomēnes Ķeguma mototrasē latvietis Pauls Jonass cīnīsies par pasaules čempionāta trijnieku, Kristers Serģis tajā visā noraudzīsies kā jaunais Zelta Zirga saimnieks un organizators. Pats uzkāpis uz moča un sapratis – tas viņā ir beidzies.

Redzēt elites spēkavīrus Latvijā, tas bija to vērts – varens šovs un izrāde. Pēdējos gados tas nenotiek. Šķiet, ka viss noklusis, spēkavīri kaut kur pazuduši... Viņi vēlas atgūt zūdošo spozmi.

Latviete Daina Žagata, dāma no Madlienas tīģera biksēs un oranžiem spārniem jau desmit gadu tiek saukta par oranžo eņģeli un viņu zina visā pasaulē, jo ir līdzjutēju armijas seja. Viņa neizlaiž praktiski nevienu Nīderlandes futbola izlases spēli.

Bubkas lēciens kosmosā. Gulbis caur Vimbldonu uz Ņujorku. Slavenā El Diablo izdarības. Un citi varoņi, citas aktuālas tēmas.

Sporta Avīzes īpašais pielikums Maratons – 32 lappuses par veselīgu dzīvesveidu vasarā un jaunāko gadžetu apskats!