Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Autors: NAMEJS 9999

Pamācība Kremļa vergu "atkošanā".

Atradu interesantu rakstu, ar kuru vajadzētu iepazīstināt visu portālu komentāru sadaļas lietotājus

1. Viņu galvenie propagandas instrumenti ir īsi un uzbrūkoši komentāri, jo tikai tādus spēj izlasīt lielākais vairums komentāru lasītāju, kas nav tendēti iedziļināties tēmā pēc būtības.
2. Viņi nekad atklāti neatbild uz jautājumiem, jo tad viņi turpmāk vairs nevarēs tik viegli manipulēt ar saviem izteikumiem.
3. Viņi uz jautājumu atbild ar pretjautājumu, tādā veidā cenšoties izvairīties no attbildes.
4. Viņi, uzsākot komunikāciju, personiski apvaino oponentu, jo viņu uzdevums ir rosināt konfrontāciju, nevis šķetināt komentējamā raksta tēmu.
5. Viņi jebkuru diskusiju uzsāk ar agresiju, jo ir mācīti mēģināt iebaidīt oponentu, kurš nereti, ja nav rūdīts un pārliecināts par savu taisnību, nobīstas.
6. Viņi mēdz oponentu apvaino psihiskās slimībās, kas ir vienkārši mobings un psiholoģisks terors.
7. Viņiem dots uzdevums katrā diskusijā palikt pēdējam, bet ja tas neizdodas, tad to paveic nākamais no viņiem.
8. Viņu taktika ir uzbrukt barā, radīt jautājumu krustugunis, tādā veidā apgrūtinot oponenta spēju atbildēt laicīgi uz katru no viņu uzbrukumiem.
9. Ja viņi sākuma stadijā cieš sakāvi, tad turpina komentēt līdz tam brīdim, kamēr beidzot paši spēj sev saplusot pozitīvu reitingu.
10. Bija laiks, kad viņu reitingi tika regulēti no malas, taču tas tika atklāts un izsmiets, kamdēļ tagad tas, visticamāk, vairs nenotiek, bet, ja notiek, tad neuzbāzīgi.
11. Viņi tiražē pilnībā neloģiskus secinājumus, piemēram, ja oponents spriež, ka sniegs ir balts, tie atbild, ka sniegs nevarot būt balts, jo tas ir balts.
12. Viņi noved sarunu līdz absurdam, piemēram, apsūdz oponentu darbībās, kuras veic paši.
13. Tāpat viņi operē arī ar siloģiskiem secinājumiem, piemēram, sludinot, ka pirksts ir loceklis un kāja ir loceklis, tāpēc pirksts ir kāja un kāja ir pirksts.
14. Tāpat tie pielieto paņēmienus, kas ir absurdi pēc būtības, piemēram, izķēmo oponenta niku, bet, kad oponents atbild ar to pašu, tad krīt histērijā un lej gaužas asaras.
15. Viņi izmanto futbolistu taktiku, jo seko oponentam cenšoties tam ieriebt, klupināt un bakstīt mugurā, bet tikko oponents kaut nedaudz paskatās uz viņu pusi, šie krīt gar zemi un sauc pēc "taisnās tiesas".
16. Sākumā viņi ganās pie tēmām, pie kurām var gūt vieglu popularitāti, lai pēc tam jau kā "pozitīvais" tēls dodos cīņā pret jebkuru, kuram ir savs viedoklis.
17. Ja viņi cieš smagu sakāvi diskusijā, tad viņi ātri vien pazūd, vai arī sūta cīņā otro troļļu vilni, kuriem ir zemāks statuss, kamdēļ šiem reitingi nav tik svarīgi.
18. Viņiem visnetīkamākie ir reāli cilvēki, kuri izsaka savu viedokli un vērtējumu, lai kāds tas arī nebūtu, tāpēc jebkurš jaunpienācējs, kurš izsaka "nevēlamu" viedokli, tiek pakļauts agresīviem uzbrukumiem, lai to vai nu padzītu no komentāru sadaļas, vai padarītu par "ļauno" tēlu, citu acīs.
19. Viņus var aizstāt "twitter-boti", kas ir datorizēti troļļi, kuri ģenerē komentārus, kas tiek tiražēti lielos daudzumos, un kuru teksti ir radīti, kādam tos izkopējot no reālu komentētāju komentāriem ar zināmu tematiku, tā cenšoties vai nu nemanāmi kodēt komentāru lasītāju apziņu "pareizā" virzienā.
20. Viņiem var būt dalītas lomas - "svilpēji", jautātāji", "muļķa laidēji", "analītiskie troļļi", „elfi” un "troļļi āksti". (c) 444 Drusku papildināts:
21. Viņi bieži raksta vairākus (īsus) komentārus pēc kārtas, lai ātrāk pazustu no acīm viņiem netīkams oponenta komentārs.
22. Raksta klajus meluss, ka pat Gebelss nobālētu. kurus ir viegli atmaskot „parakņājoties” internetā, cerībā ka kāds naivs cilvēciņš uz tiem tomēr uzķersies.
23. Ar zemāku intelektu apveltītajiem ierastā taktika ir uzrakstīt, ka tas viss ir meli, protams bez nekādiem paskaidrojumiem un argumentācijas, kāpēc?
24. Pie jebkuras tēmas sāk rakstīt par slikto Latviju un launo ASV, novēršot uzmanību no galvenā un izplata mītu, ka Latvijā neeesot kaut kāda kremļa apmaksāta troļļu "ferma", tik nez kāpēc VDD tādu nav atklājis un viņiem paziņojis?..


, 2020-04-11 02:18, pirms 4 gadiem
Skatos, ka vēl kāds vēl neguļ.
, 2020-04-11 03:15, pirms 4 gadiem
Rakstīts pēc principa galvenais lai būtu cilvēks pants atradīsies
, 2020-04-12 01:23, pirms 4 gadiem
Ivar, bet 4.,5.,6. punkts diezgan spilgti atbilst arī tev. Ko, nu? Tu esi dažprocenti Kremļa vergs? Jo tu nereti apvaino citus, taisi uzbraucienus, Funi lamā ar psihiskām slimībam, par taviem izteicieniem par Dinamo, vispār paklusēsim. Un arī tavās diskusijās netrūkst agresijas
, 2020-04-12 12:40, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ivar, bet 4.,5.,6. punkts diezgan spilgti atbilst arī tev. Ko, nu? Tu esi dažprocenti Kremļa vergs? Jo tu nereti apvaino citus, taisi uzbraucienus, Funi lamā ar psihiskām slimībam, par taviem izteicieniem par Dinamo, vispār paklusēsim. Un arī tavās diskusijās netrūkst agresijas
Protams, arī man var atrast visādus grēciņus.
Par Funi varēji pat nepieminēt, jo pamuļķim ir/bija skaidri jānorāda, ka viņš ir pamuļķis.
Ko Tu gaidīji, ka es mierīgi reaģēšu uz pret sevīm vērstiem uzbraucieniem? Nesagaidīsi!
Mēs ar tevi taču diskutējam normāli, un bez kaut kādiem uzbraucieniem? Pat neskatoties uz viedokļu gana lielu atšķirību.
Tāpat arī ar gana daudz SC lietotājiem var diskutēt normāli, bet tiem, kuri mēģinās braukt virsū, atbilde būs adekvāti tāda pati.
, 2020-04-12 12:58, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Protams, arī man var atrast visādus grēciņus.
Par Funi varēji pat nepieminēt, jo pamuļķim ir/bija skaidri jānorāda, ka viņš ir pamuļķis.
Ko Tu gaidīji, ka es mierīgi reaģēšu uz pret sevīm vērstiem uzbraucieniem? Nesagaidīsi!
Mēs ar tevi taču diskutējam normāli, un bez kaut kādiem uzbraucieniem? Pat neskatoties uz viedokļu gana lielu atšķirību.
Tāpat arī ar gana daudz SC lietotājiem var diskutēt normāli, bet tiem, kuri mēģinās braukt virsū, atbilde būs adekvāti tāda pati.
Nu pret mani arī ir sekojuši dažadi uzbraucieni, sakot ar čīkstuli un vel nezin ko. Un nepieritīsu tam, ka muļķi ir jāsauc par muļķi- tas ir muļķim jāiebāž sejā, ka viņs ir muļķis. Manuprat, tas robežojās ar klasisko "nestrīdies ar muļķi/idiotu, jo tu nolaidīsies līdz viņa līmenim un viņš sakaus tevi ar pieredzi" + pāriet uzbraucienu formā, strīdoties ar kremliniem un citiem troļļiem, nozīme izmantot viņu pašu taktiku - nevis argumentēti, korekti diskutēt, bet vienkārši mētāties ar apvainojumiem.Ja otra puse met uzbraucienus, es personīgi vai nu vienkarsi partraucu diskusiju, vai turpinu bez uzbraucieniem, vienkārši pasmejoties par to, ka cilvēks nespēj bez lamām izteikt savas domas. Tas, protams, tikai mans uzskats.
, 2020-04-12 13:30, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Nu pret mani arī ir sekojuši dažadi uzbraucieni, sakot ar čīkstuli un vel nezin ko. Un nepieritīsu tam, ka muļķi ir jāsauc par muļķi- tas ir muļķim jāiebāž sejā, ka viņs ir muļķis. Manuprat, tas robežojās ar klasisko "nestrīdies ar muļķi/idiotu, jo tu nolaidīsies līdz viņa līmenim un viņš sakaus tevi ar pieredzi" + pāriet uzbraucienu formā, strīdoties ar kremliniem un citiem troļļiem, nozīme izmantot viņu pašu taktiku - nevis argumentēti, korekti diskutēt, bet vienkārši mētāties ar apvainojumiem.Ja otra puse met uzbraucienus, es personīgi vai nu vienkarsi partraucu diskusiju, vai turpinu bez uzbraucieniem, vienkārši pasmejoties par to, ka cilvēks nespēj bez lamām izteikt savas domas. Tas, protams, tikai mans uzskats.
Es domāju par kopējo tendenci, un nevis atsevišķiem momentiem.
Paldies Dievam ,ka man šeit neviens nav ne par ko jāpārliecina, un kādam jāizpatīk. Ja Tev ir savādāk, tad tā jau ir Tava problēma.

"SPORTACENTRS.COM" ĒTIKAS KODEKSS

SIA 4.vara ir Latvijas mediju ētikas padomes biedrs un tai ir saistošs biedrības ētikas kodekss.
6

Septembra "Sporta Avīze": klāt basketbola svētki!

Šīs nedēļas vārda dienas gaviļnieka Žaņa Peinera un viņa svītas pavadībā esiet pazīstami – septembra "Sporta Avīze"!

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.