Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Kāpēc žurnāls "Hokejs" šoreiz ir must-have sarakstā?

Sportacentrs

Sākoties jaunajai hokeja sezonai, Sporta Avīze ir nākusi klajā ar jaunāko "Hokejs" speciālizlaidumu, kas plašākam lasītāju lokam būs pieejams jau rīt, 5.septembrī. Bet jau šodien Sportacentrs.com Facebook lapā izspēlēsim piecus žurnāla eksemplārus. Žurnālu varēs iegūt arī Sporta Avīzes Twitter, FB un draigiem.lv lapu sekotāji, tā kā nepalaidiet garām tikt pie "Hokejs"!

Kā vienmēr žurnāls nav iedomājams bez kolorītā hokeja eksperta un žurnālista Jaņa Matuļa spilgtajiem izteikumiem, morāles graudiem un interesantajām intervijām. Vēlamies izcelt viņa vairākos atvērumos atrodamo interviju ar Hariju Vītoliņu, kurš dalās ar lasītājiem par piedzīvoto hokeja laukumā un arī ārpus tā, tāpat lasītājiem būs iespēja iepazīt arī Vītoliņu dinastiju trijās paaudzēs.

Paturpinot tēmu par spēlētāju dinastijām, žurnālā ir apkopotas ziņas arī par citu slavenu hokejistu paaudžu spēlētājiem, kuri spēlējuši NHL. Jāuzteic arī intervija ar Marcelu Hosu, kurš šoreiz vairāk par savu raksturu un dzīves stilu, ne tik daudz par ripas dzenāšanu laukumā. Tiem, kuri seko līdzi ne tikai pašmāju komandas sniegumam, būs interesanti uzzināt, kāpēc KHL nekad nebūs NHL.

Žurnālu paspilgtina arī daudz ilustratīvo materiālu, piemēram, foto ar pazīstamākajiem Rīgas "Dinamo" hokejistiem, kādi viņi bija 90.gados un šobrīd, tāpat aktīvākiem līdzjutējiem ir atrodams visu KHL sezonas spēļu kalendārs.

Žurnāls mazumtirdzniecības vietās būs pieejams no 5.septembra, tā cena 3.50 LVL.

Bet pieci veiksminieki žurnālu "Hokejs" varēs iegūt jau šodien. Kā? Atliek tikai sekot Sportacentrs.com aktivitātēm portālā Facebook.com, un to uzzināsiet.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-04 12:55, pirms 11 gadiem
Kas ir must-have saraksts????????

     [+] [-]

, 2013-09-04 12:57, pirms 11 gadiem
Jāņem ciet bez vārda runas!

  +2 [+] [-]

, 2013-09-04 13:01, pirms 11 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kas ir must-have saraksts????????
driz latviesu portalos par hokeja speli bus sads virsrakts ''End to end actions Rigaa, uzvaras shaibu no petaka iemet Szczechura''

  +2 [+] [-]

, 2013-09-04 13:06, pirms 11 gadiem
Tieši par to pašu - rakstos utml. tādas lietas vairs nav jāliek pēdiņās?
Es pat šoreiz sev pēc kašķa neizklausos - nu, nevar tā rakstīt.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-04 13:07, pirms 11 gadiem
nevar tagad saprast, tas saraksts ir kas labs vai slikt, jeb jāskrien uz kiosku rindā stāties, vai tomēr ir jaizvairās no ši žurnāla?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-04 21:00, pirms 11 gadiem
Laikam nepirkšu. Tilde pateica, ka tas ir no angļu valodas un nozīmē pelējums-blēdība, neliekas, ka varētu būt kaut kas labs.

     [+] [-]

, 2013-09-04 21:59, pirms 11 gadiem
Jā, protams, izteikums "must-have" nav viegli iztulkojams tā, lai tas saglabātu tieši to pašu nozīmi. Taču, vai tiešām nevar izvēlēties citus, latviskus izteicienus?!
Jā, piekrītu Ikrnpk: "driz latviesu portalos par hokeja speli bus sads virsrakts ''End to end actions Rigaa, uzvaras shaibu no petaka iemet Szczechura''"