Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportacentrs

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.

- Viņš ir vinnējis Madrides Real, Maskavas CSKA un Vācijas izlasi, bet tagad tēmē uz Rīgas pili. Mārtiņš Bondars. Profesionālais sportists, kurš pēc karjeras beigām atradis sevi politikā, – tādu pasaulē ir daudz.

- Haizivs stāsts – kā jaunais hokeja uzbrucējs Ņikita Jevpalovs kļuva par Sanhosē haizivi. Piecu gadu laikā bijušas vairākas reizes, kad varēja nolaisties rokas, tomēr viņš sakostiem zobiem virzījās pretī savam mērķim un savu arī panāca.

- Kārlis Lejnieks atklāj, ko nozīmē atrasties pa vidu starp divām tādām autoritatīvām personībām kā Juris Savickis un Ernests Gulbis. 26 gadu vecumā viņš kļuva par Latvijas Tenisa savienības ģenerālsekretāru.

- Māra Bružika kolorītā personība, zilonis latvju vieglatlētikā, ar skarbu raksturu un asu mēli.

- Otrā plāna meistari – treneri, kuri patlaban Latvijā rūpējas par elites atlētu fizisko sagatavotību. Teorija un prakse.

- Tāpat Sporta Avīze noskaidroja, kādos apstākļos karjeras vērtīgākā medaļa pārvēršas par emocionāli bezvērtīgu bleķi. Šo un vēl daudz ko citu lasiet žurnāla aprīļa numurā!


"SPORTACENTRS.COM" ĒTIKAS KODEKSS

SIA 4.vara ir Latvijas mediju ētikas padomes biedrs un tai ir saistošs biedrības ētikas kodekss.
6

Septembra "Sporta Avīze": klāt basketbola svētki!

Šīs nedēļas vārda dienas gaviļnieka Žaņa Peinera un viņa svītas pavadībā esiet pazīstami – septembra "Sporta Avīze"!

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.