Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Video: Sēdvolejbola izlase gatava Eiropas čempionātam

Eduards Ozerinskis
Latvijas vīriešu izlase sēdvolejbolā 30.septembrī dosies uz Eiropas čempionātu sēdvolejbolā Varendorā, Vācijā. Eiropas čempionāta spēles risināsies no 2. līdz 7. oktobrim. Uz Eiropas čempionātu kopumā dosies 9 sportisti un 6 komandas delegācijas pārstāvji treneri, fizioterapeits, masieris, komandas menedžeris un asistents, kā arī sporta žurnālists un fotogrāfs. Sportisti dodas uz sacensībām ar gada garumā sagatavošanās darba bagāžu un uz pozitīvi emocionālā pacēluma. Latvijas vīriešu sēdvolejbola izlasei ir iespējas cīnīties par trijām ceļazīmēm no Eiropas uz Paralimpiskajām spēlēm RIO 2016.gadā. Eiropas čempionāta piedalīsies 12 vecā kontinenta pārstāves, Latvija ielozēta C grupā, kopā ar Krieviju, Ukrainu un Azerbaidžānu.
Vērtējums: +2

  +4 [+] [-]

, 2015-09-28 22:49, pirms 9 gadiem
Cepuri nost un zemu paklanos to cilvēku priekšā, kuri spēj nezaudēt dzīvesprieku, dzīves jēgu un turpina būt aktīvi situācijās, kad liela daļa būtu vienkārši nolaidusi rokas.
Tā tikai turpināt!