Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Sēdvolejbola izlase piedalīsies starptautiskā turnīrā

Sēdvolejbola izlase piedalīsies starptautiskā turnīrā
Publicitātes foto

Latvijas vīriešu izlase sēdvolejbolā no 2014. gada septembra vidus gatavojas pašam atbildīgākajam 2015. gada startam - pēdējai atlasei uz Paralimpiskajām spēlēm Riodežaneiro, kas Eiropas čempionāta ietvaros notiks 30. septembrī – 8.oktobrī, Vācijas pilsētā Vārendorfā.

Pateicoties Latvijas Paralimpiskās komitejas atbalstam, Latvijas izlasei sēdvolejbolā maija beigās uzvarēja Lietuvas Baltijas līgas posmā, tagad aizvadīti intensīvi tehnikas un ātruma treniņi. Kā komanda ir gatava ātrākam un tehniskākam sēdvolejbolam, Latvijas izlases kandidātiem tas ir jāparāda kārtīgās "ugunskristībās”.

Komanda dodas uz ļoti augstas raudzes sēdvolejbola valsts sacīkstēm Stoukā-Mendevilā, Lielbritānijā 12.-14. jūnijā. Turnīrā piedalīsies Londonas paralimpisko spēļu rīkotāja Lielbritānija (pasaules rangā 10. vieta) un mums vēl nezināma komanda, bet ar augstām perspektīvām, nākamā pasaules čempionāta organizatore Kanāda (pasaules rangā 18. vieta). Latvijas reitings pasaulē ir 25. vieta, tāpēc spēles būs smagas, bet ļoti vērtīgas.

Latvijas komandas sastāvs:

Uldis Ektermanis (Saldus, Rīga) (Kapteinis)
Vadims Skoriks (Rīga)
Aleksandrs Vivčariks (Rīga)
Maksims Rostovcevs (Šveice)
Dmitrijs Pavlovs (Rīga)
Aleksejs Berķis (Vangaži)
Juris Sprukts (Rīga)
Andris Ulmanis (Rīga)

Galvenais treneris: Andris Ulmanis
Treneris konsultants: Vitālijs Birjukovs

Informāciju sagatavoja:
Andris Ulmanis