Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Sēdvolejbola izlase lūdz ziedojumus startam spēcīgā turnīrā

Sēdvolejbola izlase lūdz ziedojumus startam spēcīgā turnīrā
Latvijas sēdvolejbola izlase

Latvijas sēdvolejbola izlase izteikusi publisku aicinājumu pēc finansiālas palīdzības, lai tā varētu oktobrī piedalīties spēcīgā turnīrā, gatavojoties 2019. gada Eiropas čempionātam.

"Kā saka paši spēlētāji, sēdvolejbols dod cilvēkiem iespēju stiprināt veselību un nospraust jaunus dzīves mērķus, tomēr pats svarīgākais – tas ir veids, kā pārvarēt depresiju, kas nereti var rasties gūtas traumas rezultātā. Šis sporta veids palīdz cilvēkiem veiksmīgi integrēties sabiedrībā, iepazīt jaunus cilvēkus un izaicināt sevi," raksta biedrība "Latvijas Invalīdu sēdvolejbola asociācija". "Latvijas sēdvolejbolisti regulāri trenējas, attīstot fizisko izturību, kā arī apgūstot jaunu tehniku un spēlēs stratēģiju."

"Arī 2019. gads mūsu komandai ir notikumiem bagāts, un vienas no svarīgākajām sacensībām ir Eiropas čempionāts, kas no 13. jūlija līdz 21. jūlijam norisināsies Ungārijā. Lai kvalitatīvi sagatavotos Eiropas čempionātam Ungārijā, komandai nepieciešama spēļu pieredze ar spēcīgiem pretiniekiem. Šobrīd sportistiem ir iespēja piedalīties starptautiskā sēdvolejbola turnīrā Krievijā, tur spēlēt ar Eiropas čempioniem, Krievijas izlasi, un citām spēcīgām komandām. Turnīrs notiks Maskavā no 25. oktobra līdz 28. oktobrim, tomēr dalībai turnīrā trūkst līdzekļu," rakstīts aicinājumā. "Lai piedalītos turnīrā, mums ir nepieciešams jūsu atbalsts. Lai komanda nokļūtu Krievijā un varētu startēt starptautiskajā turnīrā, ir nepieciešami 1250 eiro, kas nodrošinātu transporta izmaksas. Tā sniegtu iespēju sēdvolejbolistiem uzlabot spēles prasmes un nostiprināt vasarā apgūtās spēles stratēģijas, spēkojoties ar krietni spēcīgākām komandām. Mēs būsim ļoti pateicīgi par Jūsu atbalstu."

Sēdvolejbols or volejbolu, kas tiek spēlēts sēdus un paredzēts cilvēkiem ar dažādiem kustību traucējumiem. Tas ir viens no paraolimpisko spēļu programmas sporta veidiem, kas katru gadu kļūst aizvien populārāks ne tikai Latvijā, bet arī citviet pasaulē.

Ziedojumiem:
Biedrība "Latvijas Invalīdu sēdvolejbola asociācija" (LISA)
Reģ.Nr. 40008097814
AS CITADELE BANKA
Bankas kods: PARXLV22
Konta nr.: LV49PARX0016708770001


, 2018-09-06 11:53, pirms 6 gadiem
Nē, lol, nau werc
, 2018-09-06 12:41, pirms 6 gadiem
Darīts, ņemiet par labu, lai veicas!
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.