Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa posmam Cēsīs pieteikušies vairāk nekā 500 orientieristi

Latvijas kausa posmam Cēsīs pieteikušies vairāk nekā 500 orientieristi
Publicitātes foto

Nedēļas nogalē Cēsīs norisināsies tradicionālās orientēšanās sacensības “Cēsu rudens”, kas būs arī Latvijas kausa izcīņas posms. Sacensības notiks divas dienas - pirmās dienas garajai distancei ir pieteikušies 547, bet svētdien paredzētajām sprinta sacensībām - 208 dalībnieki.

Cēsu rudens sacensības, kas 20.septembrī norisināsies Auciema tuvumā ir Latvijas kausa 14.posms un Latvijas orientieristu iecienītas sacensības. Cēsu pusei raksturīgajos kalnainajos mežos distancēs dosies vairāk nekā pustūkstotis orientieristu un elites grupās būs sastopami Latvijas izlases sportisti - Artūrs Pauliņš, Andris Kivlenieks, Līga Valdmane, Līga Ārniece un citi spēcīgi sportisti.

Svētdienā, 21.septembrī, Cēsu pilsētas parkā savukārt notiks Cēsu sprinta sacensības. Cēsīs 2011.gadā notika Latvijas čempionāts orientēšanās sprintā un Cēsu vecpilsēta ir iecienīta vieta orientēšanās sprinta cienītājiem, kas šoreiz būs nedaudz vairāk par 200.

Abās dienās ir iespējams startēt arī OPEN grupās, piesakoties sacensību centrā. Sestdien starts paredzēts no 12:00, bet svētdien - no 11:00.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Tamužs,
LOF preses dienests