Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Latvijas izlases dalībniece Puķīte izcīna medaļu pasaules veterānu čempionātā

Latvijas izlases dalībniece Puķīte izcīna medaļu pasaules veterānu čempionātā
Irita Puķīte
Foto: Latvijas Orientēšanās federācija

Pieredzējusī orientieriste Irita Puķīte, kura nākamā mēneša pirmajā pusē piedalīsies Latvijā gaidāmajā pasaules čempionātā, piektdien izcīnījusi godalgu pasaules veterānu meistarsacīkstēs.

Pasaules veterānu čempionāts risinājās Dānijā, Puķītei godalgu gūstot garajā distancē, kur viņa bija otrā W40 grupā. Puķīte piekāpās vienīgi visu laiku titulētākajai pasaules orientieristei Simonai Nigli no Šveices. 43 gadus vecā Puķīte nākammēnes Latvijā gaidāmajā pasaules čempionātā iekļauta dalībai sprinta distancē.

Latvija pasaules veterānu čempionātā tika pie divām medaļām, jo sprintā W70 grupā otro vietu guva Māra Plaude.

Pasaules veterānu čempionātā piedalījās vairāk kā 4000 dalībnieki no 50 pasaules valstīm, arī Latvijai esot bagātīgi pārstāvētai. Garajā distancē desmitniekā vēl tika Ilmārs Limbēns (10. vieta M70 grupā) un Rodrigo Slaviņš (7. vieta M75 grupā), bet vidējā distancē ceturtais bija Pauls Platais (M40), astoto vietu guva Slaviņš (M75), kamēr Puķīte bija piektā (W40)

Nākamgad pasaules veterānu čempionāts tiks uzņemts Latvijā.


, 2018-07-14 22:02, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Mariya, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> sisisa.tk
Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
No kreisās: Grasis, treneris Neimanis un Silinš. Foto: Latvijas orientēšanās federācija.

Orientieristu treneris: "Čempionāts ir izdevies, vienīgi junioriem cerības pilnībā piepildīt neizdevās"

Pēc Austrijas pilsētā aizvadītā pasaules čempionāta pieaugušajiem un junioriem un Eiropas čempionātā jauniešiem ziemas orientēšanās sportā, kur jauniešu grupās tika izcīnītas vairākas medaļas, Latvijas ziemas orientēšanās izlases treneris Nauirs Neimanis norādīja, ka čempionāts kopumā ir izdevies, taču junioru grupā nav izdevies pilnībā piepildīt cerības.
Uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena Renārs Grasis, Bruno Šterns un Lūkass Siliņš. Foto: Nauris Neimanis

Latviešiem Eiropas čempionāta zelts un bronza ziemas orientēšanās stafetē

Vēl vienu izcilu panākumu guvuši Latvijas slēpojošie orientieristi, kas šodien Austrijā notiekošajā Eiropas čempionātā jauniešiem (U17) triumfēja stafetes sacensībās. Ķegumieši Renārs Grasis un Lūkass Siliņš kopā ar tīnūžnieku Bruno Šternu kļuva par čempioniem, bet meiteņu konkurencē bronzas medaļas šodien izcīnīja siguldiete Anete Salava kopā ar madonietēm Aneti Vintišu un Lieni Riekstiņu.