Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Video: Visi Latvijas izlases konkurenti aizskrien garām kontrolpunktam

Interesanta epizode ceturtdien notikusi Turaidā pasaules orientēšanās čempionāta stafetes sacensību laikā. Pirmajā etapā, kad Latvija atradās kopvērtējuma vadībā, visi tuvākie konkurenti smagajā trasē aizskrēja garām kādam no kontrolpunktiem, ļaujot čempionāta saimniekiem palielināt pārsvaru. Latvija vadībā bija vēl trešā posma vidū, tomēr noslēgumā ierindojās vien astotajā pozīcijā. Čempionāts sestdien turpat Turaidā noslēgsies ar garo distanci.

, 2018-08-10 16:55, pirms 6 gadiem
Kaut ko tādu neesmu redzējis, bet vesels bārs aizskrēja. Tas ir riktīgs uhh.
, 2018-08-10 17:28, pirms 6 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Kaut ko tādu neesmu redzējis, bet vesels bārs aizskrēja. Tas ir riktīgs uhh.
Ieraudzīja Jubeļa muguru un dūra pakaļ.
Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
No kreisās: Grasis, treneris Neimanis un Silinš. Foto: Latvijas orientēšanās federācija.

Orientieristu treneris: "Čempionāts ir izdevies, vienīgi junioriem cerības pilnībā piepildīt neizdevās"

Pēc Austrijas pilsētā aizvadītā pasaules čempionāta pieaugušajiem un junioriem un Eiropas čempionātā jauniešiem ziemas orientēšanās sportā, kur jauniešu grupās tika izcīnītas vairākas medaļas, Latvijas ziemas orientēšanās izlases treneris Nauirs Neimanis norādīja, ka čempionāts kopumā ir izdevies, taču junioru grupā nav izdevies pilnībā piepildīt cerības.
Uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena Renārs Grasis, Bruno Šterns un Lūkass Siliņš. Foto: Nauris Neimanis

Latviešiem Eiropas čempionāta zelts un bronza ziemas orientēšanās stafetē

Vēl vienu izcilu panākumu guvuši Latvijas slēpojošie orientieristi, kas šodien Austrijā notiekošajā Eiropas čempionātā jauniešiem (U17) triumfēja stafetes sacensībās. Ķegumieši Renārs Grasis un Lūkass Siliņš kopā ar tīnūžnieku Bruno Šternu kļuva par čempioniem, bet meiteņu konkurencē bronzas medaļas šodien izcīnīja siguldiete Anete Salava kopā ar madonietēm Aneti Vintišu un Lieni Riekstiņu.