Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Notiks Edgara Bertuka rīkota nometne jaunajiem orientēšanās talantiem

Andrejs Siliņš

No 6. līdz 9. jūnijam 2012. gada pasaules čempions orientēšanās sportā Edgars Bertuks rīkos nu jau trešo “BE_FORCE” nometni jaunajiem orientēšanās talantiem. Tāpat kā pagājušajā gadā, nometnē aicināti piedalīties visu trīs Baltijas valstu jaunie orientieristi. Pateicoties Bertuka ģenerālsponsoram uzņēmumam „Inspecta”, dalība pasākumā jauniešiem ir bez maksas.

Par trešās “BE_FORCE” nometnes norises vietu šoreiz ir izvēlēta Cēsu puse ar nakšņošanu viesu mājā “Spāriņu kalns”. Nav noslēpums, ka tuvāko divu gadu laikā Latvijā norisināsies vairāki pasaules līmeņa orientēšanās sporta pasākumi: ne tikai 2018. gada Pasaules čempionāts, bet arī Pasaules Kausa posms 2017. gadā un Euromeeting sacensības šī gada rudenī. Tāpēc šoreiz “BE_FORCE” nometnes dalībniekiem būs lieliska iespēja trenēties šiem grandiozajiem orientēšanās pasākumiem ļoti līdzīgos apvidos Cēsu, Priekuļu un Pārgaujas novados.

Līdz šim notikušajās "BE_FORCE" nometnēs Edgars Bertuks ir dalījies ar savu nu jau vairāk kā desmit gados elites sportā iekrāto pieredzi, nodrošinot ne tikai kvalitatīvus orientēšanās tehnikas treniņus, bet arī distanču analīzi un lekcijas par dažādām aktuālām tēmām. Turklāt nometnes dalībnieki veido savstarpējus kontaktus ar citiem vadošajiem jaunajiem Baltijas valstu orientieristiem. Arī trešā “BE_FORCE” nometne solās būt ne mazāk grandioza distanču izaicinājumu ziņā veselu 4 dienu garumā, kā arī tiek sagalabāta intriga - kurš būs nometnes īpašais viesis.

“BE_FORCE” nometnes ģenerālsponsors ir uzņēmums “Inspecta”, bet nometnes veiksmīgu norisi vēl atbalsta: Nissan Nordic Europe OY, Baltijas filiāle, viesu nams “Spāriņu kalns”, Sport.Event.Print., Syform Latvija un Adidas Baltics.

Informāciju sagatavoja
Kristīne Bertuka