Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2546, Did:0, useCase: 3

Paste: "Jaunas asinis ir vienīgais, kas var sapurināt "Dinamo" uzbrukumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Paste: "Jaunas asinis ir vienīgais, kas var sapurināt "Dinamo" uzbrukumu"
Lauris Dārziņš un Guntars Paste
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Olybet eksperts Guntars Paste norādīja, ka Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" lielākais klupšanas akmens ir nespēja uzbrukumā un spēlētāju sagrautā psiholoģija, tāpēc nepieciešams papildinājums jeb svaigas asinis.

Rīgas "Dinamo" atrodas Kontinentālās hokeja līgas pēdējā vietā, turklāt piedzīvoti pieci zaudējumi pēc kārtas. "Cerams, ka neveiksmju sērija beigsies. Spēlētājiem ir īstais laiks atgūt ticību saviem spēkiem, pierādīt sev un citiem, ka viņi ir kaut ko vērti," norādīja Guntars Paste. "Pēdējo spēli [1:2 pēcspēles metienos pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo"] viņi aizvadīja labi. Taču viena kļūda, kad Džastins Šags neizmeta ripu ārpus aizsardzības zonas, nosvītroja visu spēles zīmējumu."

"Spēles saturs bija diezgan labs, vienkārši nenoturējām 1:0 pārsvaru un pēc tam zaudējām bullīšos. Pašlaik redzu vienu lielu problēmu – nevaram iemest vārtus. Ielaistajos nebūt neesam pēdējā vietā līgā," sacīja Paste. "Nevaram nospēlēt tā, lai aizietu uzvaru sērija. Kā izcīnam divus panākumus pēc kārtas, tā izbraukumā pretī stājas Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA."

"Nebūtu slikti atrast un iepludināt spēlētājus no malas. Vienalga kādus. Jāskatās, kuri ir brīvi. Ja aizsardzībā spēlējam normāli un vārtsargu līnija ir laba, tad uzvarēt ar vieniem gūtajiem vārtiem nav variantu. Ir jāmeklē divi trīs uzbrucēji. Vienalga, kāda kalibra. Tikai ar vienu mērķi – lai atsvaidzinātu purvu. Nav normāli, ka daļa uzbrucēju slido ar nulle gūtajiem vārtiem," atzina Paste.

"Jaunas asinis ir vienīgais, kas var sapurināt Rīgas "Dinamo". Acis deg ne visiem. Negribu teikt, ka viņi necenšas, bet vienkārši nesanāk. Kā ielaiž vārtus, tā rokas nolaižas. Zaudējums Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pēc satura nebija slikts. Pret Maskavas CSKA bija viena no labākajām spēlēm – gan spēka paņēmieni, gan kustība. Iemetām divus vārtus, līdz ar to zaudējām," secināja Paste.

"Ceru, ka vismaz būs kaut kāda uzvaru sērija, lai satricinātu visu līgu. Ja strādāsim, tad uzvaras neizpaliks. Nedrīkst nolaist rokas," sacīja Paste. "Ar katru spēli veidojas arvien labāks zīmējums. Kā situāciju redzu es, ne jau Normundā Sējējā ir vaina. Drīzāk tā slēpjas spēlētāju psiholoģijā."

Pēdējās divas neveiksmes piedzīvotas pēcspēles metienu sērijā, un Rīgas "Dinamo" izdevies realizēt tikai vienu no 12 bullīšiem. "Vairs nav Aleksandra Ņiživija, kurš varēja vienatnē visu nokārtot. Spēlētājiem trūkst aukstasinības. Viena lieta ir treniņos pie "hi-hi, ha-ha" mest. Cita lieta – kad spiež atbildības slogs. Ja būtu uzvaras, būtu arī iemestie bullīši. Tas viss ir saistīts."

"Tims Sestito bija pagājušās sezonas labākais snaiperis. Šosezon – divi vārtu guvumi. Pat daudz kritizētais aizsargs Patriks Mulens ir iemetis vairāk. Trīs ripas Džastinam Šagam, kurš vairākumā daudz pietur ripu. Vienīgais leģionārs, kurš attaisnojis cerības, ir Koltons Gilīss. Arī Filipu Toluzakovu laukumā neredzu," atzina Paste.

"Vajag atrast jaunus spēlētājus. Vienalga, kāda kalibra," mērķi noteica Paste. "Ir jāmeklē ārzemnieki, jo no latviešiem nav, ko ņemt. Visi jaunie un talantīgie ir ārzemēs. No "Rīgas" jau bija Frenks Razgals, kurš nevienu punktu nesavāca. Vēl viens līderis tur ir Kirils Galoha. Ja viņi nevar iemest Jaunatnes hokeja līgā, kur cīnās pat ar trīs un četrus gadus jaunākiem, tad viņi nebūs glābēji arī Rīgas "Dinamo"."

"Ir nepieciešamas svaigas asinis. Nevajag dārgus uzbrucējus. Viņu kalibram nav nozīmes, jo galvenais ir sapurināt komandu," pauda Paste.

     [+] [-]

, 2016-10-21 13:21, pirms 8 gadiem
Vēl neesmu piedzīvojis tādu brīdi, kad Pastes padomi ir bijuši lietderīgi, bet...

Nu, sliktāk no tā jau nepaliktu, ja gāds snaiperis/kapātājs no AHL te parādītos.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-21 13:22, pirms 8 gadiem
Ļoti pareizi jau pateica,bet cerams kad kāds viņu sadzirdēs arī

  -2 [+] [-]

, 2016-10-21 13:25, pirms 8 gadiem
Purvs agrāk bija populārs jo bija pirmais celmlauzis, bet pēc tam parādījās golden un visi pārējie.

     [+] [-]

, 2016-10-21 13:26, pirms 8 gadiem
Es domāju, ka pastu ir jāiepludina

  -2 [+] [-]

, 2016-10-21 13:28, pirms 8 gadiem
Interesanti kāpēc KrHuLv tā arī nepaņēma B. Zabi, kurš pagājušajā sezonā neslikti izskatījās šīs bandas sastāvā.

  -3 [+] [-]

, 2016-10-21 13:35, pirms 8 gadiem
Ko daris labs speletajs pie stulba trenera? Sedes uz bankas 4. maina?

     [+] [-]

, 2016-10-21 13:48, pirms 8 gadiem
Tur netikai jaunas asinis vajadzīgas, bet gan pilna orgānu transplantācija.

     [+] [-]

, 2016-10-21 13:49, pirms 8 gadiem
Ak šim ''ekspetam'' vārtsargu līnija liekas laba.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-21 13:52, pirms 8 gadiem
Stājoties trenera amatā, Normunds Sējējs atrada priekšgājēja atstāto vēstuli. Tā un tā, apsveicu ar labāko darba vietu Latvijā pie tautas iemīļotākās komandas stūres. Lai tev veicas! Bet, ja galīgi, galīgi neiet, pielikumā ir 3 aploksnes. Atver pirmo un dari, kā tur teikts!

Sējējs atver pirmo. "Nosūti Toluzakovu uz Liepāju! Ja nepalīdz, atver otro aploksni!"

Pēc dažām spēlēm Sējējs atver otro. "Izsauc Toluzakovu no Liepājas!"

Sējējs izsauc, Toluzakovs vispirms iemet bullīti, tad golu un komanda sāk uzvarēt! Bet tad atkal 5 zāģu sērija. Sējējs atver trešo aploksni.

"Normund, raksti vēstuli un pievieno trīs aploksnes!"

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 13:54, pirms 8 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Interesanti kāpēc KrHuLv tā arī nepaņēma B. Zabi, kurš pagājušajā sezonā neslikti izskatījās šīs bandas sastāvā.
Kurbads nocēla.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-21 14:13, pirms 8 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Interesanti kāpēc KrHuLv tā arī nepaņēma B. Zabi, kurš pagājušajā sezonā neslikti izskatījās šīs bandas sastāvā.
Interesanti, ka Liepājas mēsls Latvijā, Ivars, joprojām komentē pie rakstiem, kas viņu nemaz neinteresē.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 14:52, pirms 8 gadiem
Vārtsargi šogad arī nav glābēji, Sedlačekam pat zem 90%, kas nav pirmā vārtsarga cienīgs cipars. Ar tādu uzbrukumu vārtsargam jāpalīdz noturēties spēlē, ko Sedlo šogad nedara. Kalniņš kā otrais var palikt.

     [+] [-]

, 2016-10-21 14:56, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Stājoties trenera amatā, Normunds Sējējs atrada priekšgājēja atstāto vēstuli. Tā un tā, apsveicu ar labāko darba vietu Latvijā pie tautas iemīļotākās komandas stūres. Lai tev veicas! Bet, ja galīgi, galīgi neiet, pielikumā ir 3 aploksnes. Atver pirmo un dari, kā tur teikts!

Sējējs atver pirmo. "Nosūti Toluzakovu uz Liepāju! Ja nepalīdz, atver otro aploksni!"

Pēc dažām spēlēm Sējējs atver otro. "Izsauc Toluzakovu no Liepājas!"

Sējējs izsauc, Toluzakovs vispirms iemet bullīti, tad golu un komanda sāk uzvarēt! Bet tad atkal 5 zāģu sērija. Sējējs atver trešo aploksni.

"Normund, raksti vēstuli un pievieno trīs aploksnes!"
Veca anekdote, bet šajā gadījumā ļoti aktuāla.

     [+] [-]

, 2016-10-21 15:41, pirms 8 gadiem
Nosaucam klubu "Abrenes Atbrīvotāji", un kārtīga sapurināšanās garantēta.

     [+] [-]

, 2016-10-21 15:53, pirms 8 gadiem
huters rakstīja: Nosaucam klubu "Abrenes Atbrīvotāji", un kārtīga sapurināšanās garantēta.
Jādomā par Krievzemes tirgu. Labāk HK Pitalov naš!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 16:33, pirms 8 gadiem
Nu, bet ! Ja komandas kapteinis nav iemetis nevienu ripu 20 spēlēs, tad ko var runāt! Tak sen vajadzēja patriekt to pašu Meiju, Sestito, Indraši, Toluzakovu utt. Panemt citus kanādiešus, kuri spēlē somijas, zviedrijas līgās par zemāku ciparu nekā tie paši meijas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:57, pirms 8 gadiem
Kā Guņa saka,tā arī ir.
Nu,varbūt pašam vajag atkal uzaut slidzābakus un sapurināt to Dinamo

     [+] [-]

, 2016-10-22 01:16, pirms 8 gadiem
Varbūt jasāk ar vadibas maiņu. Tā teikt, jaiepludina jaunas asinis......