Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2546, Did:0, useCase: 3

Paste: "Maskavā gribētu finālu Krievija - Kanāda, bet es dodu priekšroku Somijai"

Paste: "Maskavā gribētu finālu Krievija - Kanāda, bet es dodu priekšroku Somijai"
Guntars Paste

"OlyBet" hokeja eksperts Guntars Paste atskatījās uz aizvadītajiem pasaules čempionāta ceturtdaļfināla mačiem un izteica savu prognozi par pusfināla cīņām.

"Nevienam nav noslēpums, ka amerikāņi un kanādieši parasti pa īstam sāk spēlēt tikai play-off. Zaudējums Vācijai grupu turnīrā amerikāņus īpaši nesatrauca. Tāpat viņi iekļuva izslēgšanas spēlēs, turklāt Vācijai pat nepaveicās, ka viņi patrāpījās zem Krievijas mašīnas.

Pret čehiem ASV izlase patiešām nospēlēja labi. Teicamu spēli aizvadīja vārtsargs [Kīts Kinkeids], bet Metjūzs nodrošināja uzvaru. Viņš varētu kļūt par nākamo Krosbiju. Ne velti amerikāņi viņu bija noslēpuši Šveices čempionātā, tālāk no interesentu uzmanības. Metjūzam ir labs slidojums, viņš lieliski pārredz laukumu un viņam ir fenomenālas rokas.

Čehija šajā čempionātā vairāk atgādināja regulārās sezonas komandu. Tā īsti viņi pat neaizķērās šajā turnīrā. Jā, pirmajā spēlē tika uzvarēta Krievija, bet tad viņi mocījās ar Latviju un zaudēja Dānijai. Tā vien šķiet, ka čehi vienkārši jautri pavadīja laiku un no čempionāta aizbrauca pāris dienu vēlāk nekā Latvija. Čehija šoreiz tā īsti pat nepalika atmiņā.

Krieviem pret Vāciju nācās nedaudz pamocīties. Viņi pirmie ielaida vārtus, taču ļoti labi sāka otro trešdaļu. Var redzēt, ka Krievijas izlase šim čempionātam ir nopietni gatavojusies. Nepiekrītu, ka rezultātu taisa tikai viena maiņa. Arī Ovečkins un Kuzņecovs ir iespēlējušies. Taču krieviem ir problēmas ar aizsardzību. Pusfinālā somiem droši vien būs liels vārtsargs - Koskinens, kuram bez redzamības traucēšanas iemest būs grūti.

Domāju, ka favorītu statuss Krievijai būs tikai mājinieku faktora dēļ. Man ļoti imponē Somijas izlase. Uzskatu, ka krieviem pusfinālā būs lielas problēmas. Lai gan hokeja pasaule un Maskava noteikti gribētu sagaidīt finālu Krievija pret Kanādu, es priekšroku dodu Somijai. Somiem ir laba aizsardzība, spēcīgs uzbrukums un drošs vārtsargs. Redzēsim, vai "sarkanajai mašīnai" izdosies uzlauzt somu aizsardzību.

Kanādieši vienkārši izgāja cauri zviedriem. Aizkulisēs esmu dzirdējis, ka daudzi Zviedrijas hokejisti atteicās braukt uz čempionātu galvenā trenera Pēra Mortsa dēļ. Īsto Zviedriju vēl redzēsim Pasaules kausā rudenī. Kanādai šovakar spēle gāja no rokas, viss gāja iekšā. Ar 11 sekunžu intervālu gūtie trešie un ceturtie vārti zviedrus salauza pavisam. Šādas izlases Kanāda uz pasaules čempionātu varētu atvest kaudzēm. Pēc katras Stenlija kausa kārtas no zaudējušajām komandām varētu lipināt sastāvus un braukt pēc medaļām. Pieļauju, ka Kanādas un ASV pusfināls būs neinteresantāks par Somijas un Krievijas spēkošanos."

  +7 [+] [-]

, 2016-05-19 23:10, pirms 8 gadiem
Par finālu Can-Fin, USA bronza un Rus koka medaļas.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-19 23:52, pirms 8 gadiem
Kam šie raksti vajadzīgi? Cilvēks pasaka tikai un vienīgi acīm redzamas un visiem tiem kas seko līdzi hokejam jau zināmas lietas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-20 01:14, pirms 8 gadiem
Metjūzs nodrošināja uzvaru. Viņš varētu kļūt par nākamo Krosbiju. Ne velti amerikāņi viņu bija noslēpuši Šveices čempionātā, tālāk no interesentu uzmanības.

Latvijas interneta portāli pagājušajā gada augustā ziņoja ka viņš pārceļas uz Šveici.. kāda tur slēpšana? Nevis slēpa bet radināja čali pie veču hokeja Kanādas trenera ciešā uzraudzībā!

NHL drafta prognožu favorīts Metjūzs sezonu...