Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2546, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Paste: "Acīmredzami, cik ļoti Latvijas izlase atkarīga no saviem vārtsargiem"

Paste: "Acīmredzami, cik ļoti Latvijas izlase atkarīga no saviem vārtsargiem"
Ronalds Ķēniņš un Elvis Merzļikins
Foto: IIHF

Olybet hokeja eksperts Guntars Paste norādīja, ka Latvijas izlasei iekļūšanai pusfinālā pietrūka gan nedaudz veiksmes, gan vairāk izdarītu metienu skaitliskajā vairākumā, taču izlase tāpat pelnījusi tikai uzslavas. Īpaši Paste izcēla Latvijas vārtsargus Gudļevski un Merzļikinu, kuram viņš labprāt piešķirtu arī turnīra labākā vārtsarga balvu.

„Latvijas izlase pēc ceturtdaļfināla un visa turnīra kopumā pelnījusi tikai uzvaras,” sacīja Guntars Paste. „Kā jau visās turnīra otrās puses spēlēs, arī pret zviedriem puiši nocīnījās maksimāli un spēlēja uz uzvaru par spīti tam, ka pretinieki bija lieli favorīti. Bija skaidri redzams, ka komanda ir noticējusi sev un saviem spēkiem, šajā ziņā noteikti ļoti par labu nāca spēles pret Ziemeļamerikas izlasēm, kad izdevās pamatlaikā spēlēt neizšķirti. Noteikti, ka varējām aizķerties arī spēlē pret Zviedriju, bet bija vajadzīgs nedaudz vairāk veiksmes. Arī tiesnesis šoreiz mums neveiksmīgi kļūdījās, apturot spēli, kad ripu vārtos dabūja Pavlovs, bet pašās beigās Ķēniņam nesanāca izmantot lielisku izdevību, kas būtu novedusi pie papildlaika.”

„Šo spēli var salīdzināt ar Soču olimpiskajām spēlēm, kad arī ceturtdaļfinālā minimāli tika zaudēts galvenajai favorītei, toreiz Kanādai,” turpināja Paste. „Taču atšķirība ir tā, ka Sočos izlasē bija sapulcināti praktiski visi labākie mūsu hokejisti, nolasīts praktiski sapņu sastāvs. Šoreiz sastāvā bija ļoti daudz iztrūkumu, un neviens tā īsti neparedzēja, ka šī varētu būt reize, kad tiksim tik tuvu pusfinālam. Varētu teikt, ka Latvijas izlase bija turnīra lielākais atklājums, jo Šveice tomēr pusfināla tuvumā balansē gandrīz katru gadu. Latvija ļoti pārspēja uz sevi liktās cerības.”

„Vai Merzļikins pelnījis turnīra labākā vārtsarga balvu? Man pašam nebūtu nekādu sirdsapziņas pārmetumu viņam to piešķirt,” smaidīja Paste. „Nav gan bieži gadījumi, kad šī balva tiek vārtsargam, kurš netika pat pusfinālā, taču acīmredzami, cik ļoti Latvijas izlase bija atkarīga no saviem vārtsargiem. Saku daudzskaitlī, jo arī Gudļevskis nospēlēja lieliski pret Kanādu, palīdzot tikt pie punkta, bet, kad arī viņam īpaši negāja pret Somiju, visa izlase sašļuka. Merzļikina klātbūtnes efekts aizsargos bija labi jūtams, viņi paļāvās uz savu vārtsargu.”

„Tomēr nav īsti pareizi runāt, ka mums vajadzēja būt pusfinālā, ja spēlējām vairākumā piecatā pret trim, bet tomēr neiemetām,” atzina Paste. „Pārāk maz bija metienu uz vārtiem, uzskatu, ka vajadzēja vienkārši dot Sotniekam pa metienam no tālienes. Gribējām izspēlēt līdz tukšiem vārtiem, bet nu pret Zviedriju tas cauri negāja.”

„Zviedrija kopumā nospēlēja tā, kā vajag, un var teikt, ka savā ziņā cienīja mūsu hokeja,” turpināja Paste. „Mazākumā viņi praktiski negāja uz piespēļu pārtveršanu, bet gan sargāja savus vārtus, arī pēdējās minūtēs nekur nesteidzās un nemēģināja iemest tukšos vārtos. Zviedrijai ir ļoti pieredzējuši hokejisti, kuri gluži vienkārši zina, kā šādās situācijās spēlēt, lai nosargātu uzvaru, viņi prot izmest ripu no zonas, tā lai nav pārmetiena, zina, cik augsts presings ir drošs utt. Ir reizes, kad pretinieks šādās reizēs pārcenšas un skrien uz priekšu kā Dullais Dauka, bet Zviedrijas izlasē viss tika izdarīts pārliecinoši.”


, 2018-05-18 13:13, pirms 6 gadiem
"Prieks", ka ekspertam ir arī pašcieņa! NĒ!!!
Kura komanda nav atkarīga no vārtsarga?!
Varenā Somija, kura meta pa 5ām ripām vidēji, bet apķēzijās pret Šveici!?
Zviedri iesita vienus vārtus, pārējie divi aiz ausīm ievilkti! Tiesāšana šakarā ar vārtu laukumu, atrašanos tajā vispār ir kkāds murgs, nez paši tiesneši saprot, kas ir kas?! Te viena kāja izbrauc cauri-iemetiens viduszonā, paguļam virsū vārtsargam-viss ok, vārti!? Pavlova "gola" sakarā tiesneši paši nesaprata, kas jādara!? Īpaši, ja pēc epizodes var pateikt-vārti gūti pēc svilpes... :d :d :d
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2018-05-18 13:16, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kuś!
Ļauj taču līdzjutējiem domāt par Hartlija fenomenu.
, 2018-05-18 13:20, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kuś!
Ļauj taču līdzjutējiem domāt par Hartlija fenomenu.
Tu labāk savu viedokli uzraksti, nevis sēdi ierakumā un burkšķi.
, 2018-05-18 13:20, pirms 6 gadiem
Principā šitā "eksperta'' viedoklis neinteresē un nelasu, ienācu rakstā, lai pateiktu, ka viņš neko vairāk par gudru d.šanu neprot...

visus apsveicu ar lielisku LV izlases spēli!

un prieks ka visi šādi Pastes veidīgie dīvānā pirdēji ir smagi aprāvušies!
, 2018-05-18 13:22, pirms 6 gadiem
Blondais18 "Acīmredzami, cik ļoti Sporta centrs ir pērkama dauka, ja Pasti sauc par hokeja ekspertu"
Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-18 13:42, pirms 6 gadiem
pļūtītājs iepļūtija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-18 14:06, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kuś!
Ļauj taču līdzjutējiem domāt par Hartlija fenomenu.
Vāu! Kā tas ir iespējams!? Sensacionāls atklājums! Hokejā, lai kko sasniegtu ir vajadzīgs labas vārtsargs! Paskatamies kaut vai NHL PO komandas, visām ir līgas top kīperi.
, 2018-05-18 14:07, pirms 6 gadiem
tad kad Pavlovs iebrauca ar slidām Zviedru vārtsarga kājsargos daudzuprāt tā neskaitijās vārtsarga traucēšana vārtsarga laukumā???kā Zviedrs nolēkāja Merzļikina priekšā Hārtlijs automātiski izķēzija video atkārtojumu,kas kā beigās izrādijās bija pilnīgi lieks un nevajadzīgs,kas beigās kad Zviedri iemeta 3 ripu bija vajadzīgs.Noteikumi paredz uzreiz svilpt tiklīdz ir spēle vārtsarga laukumā.Paste ej pensijā un mazāk muldi
, 2018-05-18 14:08, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Tu labāk savu viedokli uzraksti, nevis sēdi ierakumā un burkšķi.
Nepretendējot uz absolūto taisnību, domāju, ka šis bija mūsu izlases vārtu vīru Lielais čempionāts. Pat pret somiem es Gudi īpaši nevainoju.
Šī mūsu vārtu vīru pārliecinošā spēle deva iedvesmu arī laukuma spēlētājiem, kuri zināja, ka viņiem aiz muguras ir gana droša pēdējā frontes līnija.
Merzļikins visās spēlēs bija super, bet Gudis atkal pierādīja, ka kanādieši ir viņa klienti.
Tāpat domāju, ka šoreiz vairāku pieredzējušu spēlētāju iztrūkums bija vairāk kā bonus, un nevis mīnus, jo deva iespēju vairākiem daudz motivētākiem jaunajiem spēlētājiem.
Attiecībā uz treneriem, tad par viņu ieguldījumu izdarīšu secinājumus ilgākā perspektīvā. Ja hartlijs@Co arī nākošo PČ novadīs labi, tad atzīšu, ka man attiecībā uz viņu nav taisnība.
, 2018-05-18 14:09, pirms 6 gadiem
Ja zviedriem nebūtu vārtsarga, vakardienas spēle beigtos 3-24 zviedriem pa sliktu. Bet tiesa, kas tiesa, Elvis ir karalis!
, 2018-05-18 14:15, pirms 6 gadiem
arch122 rakstīja: Vāu! Kā tas ir iespējams!? Sensacionāls atklājums! Hokejā, lai kko sasniegtu ir vajadzīgs labas vārtsargs! Paskatamies kaut vai NHL PO komandas, visām ir līgas top kīperi.
Joprojām uzskatu, ka vārtsargs ir...viens no KOMANDAS spēlētājiem. Tāpat kā jebkurš aizsargs, vai uzbrucējs.
LV izlasi pavilka vārtsargi, bet kanādiešus Mcdevids, amerikāņus Keins, somus Aho utt. Protams, ka ir forši, ja vārtu vīrs nav siets, bet tam ir salīdzinoši maza vērtība, ja uzbrucēji un aizsargi negūs vismaz par vieniem vārtiem vairāk nekā pretinieks, un palīdz savam vārtu vīram nosargāt savus vārtus neskārtus.
, 2018-05-18 14:23, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nepretendējot uz absolūto taisnību, domāju, ka šis bija mūsu izlases vārtu vīru Lielais čempionāts. Pat pret somiem es Gudi īpaši nevainoju.
Šī mūsu vārtu vīru pārliecinošā spēle deva iedvesmu arī laukuma spēlētājiem, kuri zināja, ka viņiem aiz muguras ir gana droša pēdējā frontes līnija.
Merzļikins visās spēlēs bija super, bet Gudis atkal pierādīja, ka kanādieši ir viņa klienti.
Tāpat domāju, ka šoreiz vairāku pieredzējušu spēlētāju iztrūkums bija vairāk kā bonus, un nevis mīnus, jo deva iespēju vairākiem daudz motivētākiem jaunajiem spēlētājiem.
Attiecībā uz treneriem, tad par viņu ieguldījumu izdarīšu secinājumus ilgākā perspektīvā. Ja hartlijs@Co arī nākošo PČ novadīs labi, tad atzīšu, ka man attiecībā uz viņu nav taisnība.
Sākšu no beigām, Tu to pašu teici pirms gada....
Jā, šis bija vārtu vīru čempionāts. Spēlētāji to nenoliedz. Bet vai Tu dzirdi ko saka vārtsargi? Viņi to pašu saka par laukuma spēlētājiem, ka tie ļoti palīdzēja. Viens bez otra nu nekādi nenotiek. To pasākumu kopumā sauc par komandu, hokejā nevar nekļūdīties, bet komandu spēlē kļūdu labo komandas biedrs. Un jo labāk/biežāk tas izdodas, jo labāka ir komandas spēle un labāki rezultāti.
Man negribas apspriest to kuru nebija, te sanāk tikai pieņēmumi "kā būtu ja būtu", jeb tukša filozofēšana.
Jā, atbrauca jaunie - līderi labu līgu klubos un pastirprināja komandu. Bet visi šie faktori kādam ir tā teikt "jāsavelk kopā", lai tas nestu rezultātu. Un tas ir treneru korpusa nopelns. Tu tak nenoliegsi, ka mums nav individuālu zvaigžņu un spēks ir komandas spēlē? Bet kas veido komandas taktiku, virknējumus, sastāvus?
Man no tevis nevajag neko izspiest, ja tev liekas ka tur nav treneru nopelns un viņiem ir tev vēl pēc gada kaut kas jāpierāda, tad es nesaprotu, kāpēc komandām vispār ir treneri. Varbūt paskaidrosi, jo es toč nevaru iebraukt, kam treneri ja laimes formula ir labs vārtsargs un jauni džeki sastāvā.
, 2018-05-18 14:25, pirms 6 gadiem
Starp citu, piemēram no vēstures.
PSRS laiku Rīgas Dināmo visus 80-tos vadīja Jurzīnovs&Co, un šī komanda nekad augstāk par 4. vietu netika, bet pēkšņi 1988 gadā šī komanda izcīnīja sudraba medaļas PSRS čempī. Vai par Jurzīnovu&Co nāca apgaismība par pareizu komandas vadīšanu? Nē, tas tā nebija. Iemesli bija divi, un pie tam vienkārši. Pirmais, PSRS čempī pirmo reizi tika izspēlēts Play Off, un otrais, regulārās sezonas beigās spēlē pret ''Krilušām'(5:0) sākās A. Irbes slavas gājiens.
Viss bija ļoti elementāri.
, 2018-05-18 14:25, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Joprojām uzskatu, ka vārtsargs ir...viens no KOMANDAS spēlētājiem. Tāpat kā jebkurš aizsargs, vai uzbrucējs.
LV izlasi pavilka vārtsargi, bet kanādiešus Mcdevids, amerikāņus Keins, somus Aho utt. Protams, ka ir forši, ja vārtu vīrs nav siets, bet tam ir salīdzinoši maza vērtība, ja uzbrucēji un aizsargi negūs vismaz par vieniem vārtiem vairāk nekā pretinieks, un palīdz savam vārtu vīram nosargāt savus vārtus neskārtus.
Un cik tālu Aho somus aizvilka? izdauzījās apakšgrupā un pasaka beidzās
, 2018-05-18 14:26, pirms 6 gadiem
Ja kādam interesē īsta eksperta viedoklis..
Hokeja leģenda Irbe: Elvis ir rokzvaigzne |...
, 2018-05-18 14:30, pirms 6 gadiem
Kad šis "wannabe experts" Paste atzīs, ka viņš nav eksperts, ka viņš ir slikts prognozētājs, apgalvojot, ka Latvija zaudēs Dānijai utml, un prognozējot ka šī Latvijas izlase nav spējīga izcīnīt vietu 1/4- finālā?
, 2018-05-18 14:31, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Sākšu no beigām, Tu to pašu teici pirms gada....
Jā, šis bija vārtu vīru čempionāts. Spēlētāji to nenoliedz. Bet vai Tu dzirdi ko saka vārtsargi? Viņi to pašu saka par laukuma spēlētājiem, ka tie ļoti palīdzēja. Viens bez otra nu nekādi nenotiek. To pasākumu kopumā sauc par komandu, hokejā nevar nekļūdīties, bet komandu spēlē kļūdu labo komandas biedrs. Un jo labāk/biežāk tas izdodas, jo labāka ir komandas spēle un labāki rezultāti.
Man negribas apspriest to kuru nebija, te sanāk tikai pieņēmumi "kā būtu ja būtu", jeb tukša filozofēšana.
Jā, atbrauca jaunie - līderi labu līgu klubos un pastirprināja komandu. Bet visi šie faktori kādam ir tā teikt "jāsavelk kopā", lai tas nestu rezultātu. Un tas ir treneru korpusa nopelns. Tu tak nenoliegsi, ka mums nav individuālu zvaigžņu un spēks ir komandas spēlē? Bet kas veido komandas taktiku, virknējumus, sastāvus?
Man no tevis nevajag neko izspiest, ja tev liekas ka tur nav treneru nopelns un viņiem ir tev vēl pēc gada kaut kas jāpierāda, tad es nesaprotu, kāpēc komandām vispār ir treneri. Varbūt paskaidrosi, jo es toč nevaru iebraukt, kam treneri ja laimes formula ir labs vārtsargs un jauni džeki sastāvā.
Nākošajos komentāros es jau vel vairāk pamatoju savu viedokli.
, 2018-05-18 14:36, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Un cik tālu Aho somus aizvilka? izdauzījās apakšgrupā un pasaka beidzās
Par to arī ir mans stāsts, ka viss beidzās tieši tur, kur beidzās komandas līdera veiksme, spēja pavilkt visus pārējos aiz sevis.
Somiem gan nāca klāt vel viens faktors u.t.i. ļoti jauna komanda, kurā vairums tiko pārkāpuši junioru vecuma slieksnim, vai pat vel ir juniori. Nav vel tā psiholoģiskā noturība.
, 2018-05-18 14:36, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nākošajos komentāros es jau vel vairāk pamatoju savu viedokli.
Jurzinovs ir viens no izcilākajiem sava laikmeta treneriem, ne tikai pdumjajā savienībā, bet visā pasaulē.
, 2018-05-18 14:39, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Sākšu no beigām, Tu to pašu teici pirms gada....
Jā, šis bija vārtu vīru čempionāts. Spēlētāji to nenoliedz. Bet vai Tu dzirdi ko saka vārtsargi? Viņi to pašu saka par laukuma spēlētājiem, ka tie ļoti palīdzēja. Viens bez otra nu nekādi nenotiek. To pasākumu kopumā sauc par komandu, hokejā nevar nekļūdīties, bet komandu spēlē kļūdu labo komandas biedrs. Un jo labāk/biežāk tas izdodas, jo labāka ir komandas spēle un labāki rezultāti.
Man negribas apspriest to kuru nebija, te sanāk tikai pieņēmumi "kā būtu ja būtu", jeb tukša filozofēšana.
Jā, atbrauca jaunie - līderi labu līgu klubos un pastirprināja komandu. Bet visi šie faktori kādam ir tā teikt "jāsavelk kopā", lai tas nestu rezultātu. Un tas ir treneru korpusa nopelns. Tu tak nenoliegsi, ka mums nav individuālu zvaigžņu un spēks ir komandas spēlē? Bet kas veido komandas taktiku, virknējumus, sastāvus?
Man no tevis nevajag neko izspiest, ja tev liekas ka tur nav treneru nopelns un viņiem ir tev vēl pēc gada kaut kas jāpierāda, tad es nesaprotu, kāpēc komandām vispār ir treneri. Varbūt paskaidrosi, jo es toč nevaru iebraukt, kam treneri ja laimes formula ir labs vārtsargs un jauni džeki sastāvā.
Beidz...Discīplīnu komandā rada Elvis - tu tik paskaties, cik dusmīgs šis ir ... Vārtsargi saka, ka komanda glābj viņus aiz pieklājības, bet komanda saka, ka gaidīs, kādu plānu treneri dos - tik aiz pieklājības pret Hārtliju.
, 2018-05-18 14:42, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Jurzinovs ir viens no izcilākajiem sava laikmeta treneriem, ne tikai pdumjajā savienībā, bet visā pasaulē.
Tomēr tas viņam nepalīdzēja panākt to ne pirms tam, ne pēc tam ar Rīgas Dinamo, ko panāca Irbe 1988. gadā.
, 2018-05-18 14:49, pirms 6 gadiem
Es pats ar publiskām prognozēm neaizraujos, jo pareģa talanta man nav, un toķikus nekad mūžā neesmu spēlējis.
kaut arī sportacentra hokeja PČ un OS prognožu konkursos bieži esmu bijis top 100, tie ir vairāk priekš savu priekšnojautu un loģikas pārbaudīšanas.
________________
toties LR valstsvienību es nenoliku pēc visām zaudētajām pārbaudes spēlēm, nerakstīju par kāsieniem, norvēģiem, korejiešiem utml čempī, nerakstīju par nograbēšanu uz B vai Ž grupu, un ticēju izturīgajiem, uzticīgajiem vecajiem un talantīgajiem jaunajiem Latvijas hokejistiem- un cerēju, ka visu laiku izcilākajam LR izlases trenerim- Hārtlijam izdosies no vīriem un jaunekļiem saliedēt KOMANDU.
un tas arī NOTIKA.
_____________
atļaušos arī iekopēt savu cerīgo un pozitīvi noskaņoto komentu no PČ atklāšanas dienas (ar to nevēlos sevi īpaši izcelt, vnk novēlēt vairāk pozitīvu komentāru, vairāk ticības savējiem un cerības, ka LATVIJA VAR!)
===========================
Aiziet lielais Hokejs!

Latvijas valstsvienībaslaukuma spēlētājiem novēlu atgūt vārtu garšu un cīnīties kā Vīriem, vārtsargiem- būt kā mūriem, izlasei izcīnīt dažas uzvaras un cienīgu vietu turnīra tabulā.

Kanādas zvaigžņu izlasei- novēlu kļūt par pasaules čempioniem.
, 2018-05-18 14:50, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tomēr tas viņam nepalīdzēja panākt to ne pirms tam, ne pēc tam ar Rīgas Dinamo, ko panāca Irbe 1988. gadā.
Kirovam šķiet līdzīgs domu gājiens. Pieļauju, ka pie šīs izlases stūres pat viņš spētu sasniegt 1/4 finālu.
, 2018-05-18 15:02, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tomēr tas viņam nepalīdzēja panākt to ne pirms tam, ne pēc tam ar Rīgas Dinamo, ko panāca Irbe 1988. gadā.
Kā neizdevās, ja viņš bija treneris?
, 2018-05-18 15:05, pirms 6 gadiem
Ko jūs tur citā diskusijā teicāt? Viņš pats ir neizdevies hokejists? Tad jau skaidra šitā nenovīdība un skabargu meklēšana. Tepat pilns ar tādiem troļļiem neveiksminiekiem, tikai šiem vismaz nedod teksta blāķus rakstīt.
, 2018-05-18 15:07, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: Ko jūs tur citā diskusijā teicāt? Viņš pats ir neizdevies hokejists? Tad jau skaidra šitā nenovīdība un skabargu meklēšana. Tepat pilns ar tādiem troļļiem neveiksminiekiem, tikai šiem vismaz nedod teksta blāķus rakstīt.
Par kuru Tu runā?
, 2018-05-18 15:07, pirms 6 gadiem
Kāda jēga likt iekšā Paste "eksperta" domas, tikpat labi varl likt ari iekšā ko domā kaimiņ jānis vai vienalga kurš!!! Un kur tad viņa zaudejums Latvijai pret Daniju? Izsmiekls ne eksperts!!!
, 2018-05-18 15:07, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Beidz...Discīplīnu komandā rada Elvis - tu tik paskaties, cik dusmīgs šis ir ... Vārtsargi saka, ka komanda glābj viņus aiz pieklājības, bet komanda saka, ka gaidīs, kādu plānu treneri dos - tik aiz pieklājības pret Hārtliju.
patiešām iesaku Tev izlasīt Irbes teikto par Elvi, Bobu un Komandu.
Hokeja leģenda Irbe: Elvis ir rokzvaigzne |...

Elvis ir izcils vārtsargs un Hārtlijs ir izcils pedagogs, tāds treneris, kurš ne tikai pasaka, kas kuram jādara, bet arī labi IEMĀCA to darīt.
, 2018-05-18 15:08, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Par kuru Tu runā?
laikam par Pasti.
, 2018-05-18 15:17, pirms 6 gadiem
Argonauts rakstīja: patiešām iesaku Tev izlasīt Irbes teikto par Elvi, Bobu un Komandu.
Hokeja leģenda Irbe: Elvis ir rokzvaigzne |...

Elvis ir izcils vārtsargs un Hārtlijs ir izcils pedagogs, tāds treneris, kurš ne tikai pasaka, kas kuram jādara, bet arī labi IEMĀCA to darīt.
Lietotājs WreckLV man liekas savu komentu biju domājis kā sarkasmu uz Ivara izcilajiem domugraudiem atkal..

"This is OlyBasket" 4. sērija: Artūrs Žagars un Pasaules kauss basketbolā 2023

Pasaules kauss basketbolā ir noslēdzies un arī OlyBasket fināla sērija ir klāt. Noslēgsim to svinīgi ar atskatu uz turnīru, kā arī intervēsim uzlēcošo Latvijas basketbola zvaigzni Artūru Žagaru! Uz kurieni Artūrs dosies tālāk?

Izklaidējošs sporta šovs "Bet saderam?" ar Kristapu Zuti

Kopš pagājušās nedēļas ir startējis izklaidējošs sporta šovs "Bet SADERAM?". Ik epizodi raidījuma vadītājs Ansis Ansbergs izaicina kādu sportistu dažādos pārbaudījumos un zaudētājs saņem sodu. Pirmajā epizodē pie Anša viesojās bokseris Kristaps Zutis, kurš pamanās izaicināt uz dueli Mairi Briedi! Kā viņiem gāja? Skaties video.
Vācijas hokejisti. Foto: AFP/Scanpix
25

Paste: "Šveice un Vācija spēj konkurēt ar grandiem spēcīgu vietējo līgu dēļ"

„Olybet” hokeja eksperts Guntars Paste atskatījās uz pasaules čempionāta ceturtdaļfināliem, atzīmējot Somijas sarūpēto pārsteigumu, norādīja, ka Latvijas izlase ir tuvu Šveices un Vācijas izlašu līmenim, bet bez spēcīga vietējā čempionāta nevar cerēt uz regulāru šo izlašu pieveikšanu.