Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2546, Did:0, useCase: 3

Paste: "Ķēniņš nepaslidos garām, bet gan nospēlēs korpusā. Tāpēc viņš spēlē NHL"

Paste: "Ķēniņš nepaslidos garām, bet gan nospēlēs korpusā. Tāpēc viņš spēlē NHL"
Guntars Paste
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"OlyBet" hokeja eksperts Guntars Paste pēc pasaules čempionāta otrās spēles pret Čehiju, kam tika zaudēts pēcspēles metienu sērijā ar 3:4, izteica savas domas par aizvadīto maču un nākamajiem pretiniekiem - Krievijas hokejistiem.

"Arī par izlases otro spēli pasaules čempionātā man sakāms viss tas labākais. Ja pirms pasaules čempionāta es pateiktu, ka mūsējie pret Zviedriju un Čehiju izcīnīs pa punktam, tad mani droši vien uzskatītu par dumju. Ļoti patīk komandas cīņasspars. Čaļi guļas zem ripām, palīdz vārtsargam un viens otram. Kāda nu tā meistarība ir, tāda tā ir, bet šie uz doto brīdi ir labākie Latvijas hokejisti.

Nekādas būtiskas atšķirības starp pirmo un otro maču nemanīju. Drīzāk jau ir kopīgās iezīmes - abos mačos ātri ielaidām vārtus un abos mačos zaudējām vārtus pēdējās minūtēs - pret zviedriem papildlaikā, bet pret čehiem pamatlaikā. Maču pret Čehiju vēroju kopā ar Valēriju Kamenski, kurš arī izteica atzinīgus vārdus par Latvijas izlases sniegumu. Viņš paredzēja spēles notikumus soli uz priekšu. Pat pie rezultāta 0:2 un 2:2. Viņš norādīja, ka tagad visi spēlētāji vairāk vai mazāk ir vienādi. Praktiski vairs nav tādu hokejistu, kas vienatnē varētu izšķirt maču.

Edgaram Masaļskim spēles sākums sanāca grūts, bet pēc tam viņš pierādīja, ka ir augstas klases vārtsargs. Kur vajadzēja, tur izglāba, kur vajadzēja, tur nedaudz pietēloja. Vienīgi žēl, ka, rezultātam esot 1:2, bija Ronalda Ķēniņa noraidījums līdz spēles beigām, kam sekoja vēl viens pārkāpums. Septiņas minūtes pēc kārtas spēlējām četratā un tur pazaudējām daudz spēka. Pirmā maiņa tika izjaukta ne jau aiz labas dzīves, taču Rodrigo Ābols tur izskatījās ļoti labi. Pat aizgāja mest "bullīti", bet nedaudz nepacēla ripu. Viņš spēlēja kā pieaugušais un nekrita laukā no ansambļa.

Runājot par Ķēniņa pārkāpumu - viņš vienkārši ir tāda tipa spēlētājs. Tāds pats, kā Mārtiņš Karsums. Tādēļ arī viņš spēlē NHL. Ķēniņš tā vienkārši nenoslidos garām uz kājām, bet gan nospēlēs korpusā. Kā bijušajām hokejistam, man tas simpatizē. Arī kā trenerim man tas patiktu. Taču hokejs tagad ir citādāks. Agrāk tas gāja cauri, bet tagad vairs ne. Ar to ir jārēķinās.

Mūsu grupā negaidītu rezultātu pagaidām netrūkst. Nebūtu domājis, ka pēc pirmajām spēlēm krieviem un norvēģiem punktu ailītē būs nullītes. Vismaz līdz mačam pret dāņiem Norvēģija man šķita interesantāka. Runājot par Krievijas izlases zaudējuma atskaņām, nekas labs nav. Vadība gan mēģina parādīt, ka nekas traks jau nav noticis, tomēr ir sajūtams, ka spēlētāji ir viegli satriekti. Vismaz šobrīd neredzu, ka Krievija šajā čempionātā varētu labi nospēlēt. Krievi varbūt gaida, ka šonakt atbrīvosies divi burvji (Aleksandrs Ovečkins un Jevgeņijs Kuzņecovs turpina cīņas Stenlija kausā), taču arī viņi šajā situācijā nebūs glābēji."

  +3 [+] [-]

, 2016-05-08 00:36, pirms 8 gadiem
paste- tev tik kaste

  +6 [+] [-]

, 2016-05-08 00:38, pirms 8 gadiem
Labi teikts !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-08 00:39, pirms 8 gadiem
kas SC ir ar šito ākstu, ka liek viņa rakstus? nav ar neko labāks par HMB vakardien par kaut kādu mistisku, ja Zviedriem būtu sliktāks tas un tas, tad uzvarētu, tagad atkal kaut ko murgo, ja tektu pirms PČ, ka izcīnīs punktu tad sauktu par dumju. Brīnums būtu ja ko tādu vispār teiktu, jo pēc iepriekšējā čempa izņemot Daugaviņu, Dārziņu un Masaļski teica, ka pārējiem jāpadomā vai vispār ir vērts turpināt spēlēt hokēju, un apmēram puse arī šogad spēlē no tiem un tagad jau apmetis kažoku un pēc divām labām spēlēm ir sakāmi tikai tie labākie vārdi. Paļubom, ja noraks kaut kādu spēli Latvija, tad atkal kažoks būs otrādāk. vienkārši wtf šādu intervēt, ok spēlēja agrāk viņš hokēju un tagad pats ar kaut ko dara tur un žurnālistikā, bet jēga viņu intervēt?

Un vēl jautājums, viņš pavada laiku ar Krievijas izlases hokējistiem
šodien, ka jūt, ka viņi ir viegli satriekti vai tik mauc no savām ''pareģa'' spējām?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-05-08 00:47, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Viņš ir hokeja treneris un pats spēlējis, turklāt pareizi arī piebilst faktus.
it kā nezinātu kas viņš ir. wow ko viņs piebilda? ka ķēniņš spēlē agresīvu spēli? ka Krievi nav''laimīgi'' par pirmo spēli? ka Masaļskim sanāca slikts slikts sākumsun pēctam parād kāpēc ir tas, kas ir? ka Latvija pirmās divas spēles ir ļoti labi nospēlējusi? laikam tādam kā tev, kas neko nerubī viņš pateica, ko tādu kas tev liek kaut ko saprast, bet būtībā ikviens kas seko līdzi PČ var to pateikt un pat vairāk.
Man patīk teksts-Rodrigo Ābols Pat aizgāja mest "bullīti", bet nedaudz nepacēla ripu. Viņš spēlēja kā pieaugušais un nekrita laukā no ansambļa. mēs it kā to neredzējām. un vaitad viņš ir bērns? pieaudzis un daudz lielāks nekā citi izlasē. kas viņam nez ir pieaugušais valsts izlasē. tas kam ir 30?

  +2 [+] [-]

, 2016-05-08 01:32, pirms 8 gadiem
RUS un NOR abiem viena spēle bijusi. Nu gadījās paklupt (zaudējumu pret CZE pat nesauksim par paklupienu). Paies 3 spēles un tad varēs murgot, ka abām izlasēm 0 punkti.

Mums arī gadījās dabūt katrā spēlē pa punktam, bet tāpēc, vismaz es, nedomāju, ka jau esam kaut ko garantējuši. Citas spēles nebūs par kapeiku vieglākas.

Būtībā jau 2 punkti 2 spēlēs mums neko baigi nedod. Pie niča ar šitiem abiem esam zemāk, bet cita komanda par uzvaru grupā(te domāju mūsu tiešos konkurentus NOR, DEN, KAZ, SUI) bez papildlaika dabū 3 punktus.

  +8 [+] [-]

, 2016-05-08 01:33, pirms 8 gadiem
Paste sačakarējies- Ābols 1. maiņa spēlēja vēl pirms Ķēniņa noraidījuma.. Izmaiņas virknējumos bija jau 2. perioda sākumā..

  +1 [+] [-]

, 2016-05-08 01:35, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: RUS un NOR abiem viena spēle bijusi. Nu gadījās paklupt (zaudējumu pret CZE pat nesauksim par paklupienu). Paies 3 spēles un tad varēs murgot, ka abām izlasēm 0 punkti.

Mums arī gadījās dabūt katrā spēlē pa punktam, bet tāpēc, vismaz es, nedomāju, ka jau esam kaut ko garantējuši. Citas spēles nebūs par kapeiku vieglākas.

Būtībā jau 2 punkti 2 spēlēs mums neko baigi nedod. Pie niča ar šitiem abiem esam zemāk, bet cita komanda par uzvaru grupā(te domāju mūsu tiešos konkurentus NOR, DEN, KAZ, SUI) bez papildlaika dabū 3 punktus.
Tiem 2 punktiem būs izšķirīģa nozīme 2 gadījumos - ja ne sevišķi turpmāk ies, tie var paglābt no izlidošanas ,kā labs iekrājums..Vai ja konkurēsim par ceturdaļfinālu paņēmti punkti pret top komandām var izrādīties nepieciešamais plus vai aizvietot kādu zaudētu punktu,spēlē,kur ceram dabūt 3 punktus..

  +2 [+] [-]

, 2016-05-08 01:44, pirms 8 gadiem
Kā reiz Karsums teica, pretinieks ar galvu nepareizi bortā ieskrēja lolz.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-08 01:45, pirms 8 gadiem
dueto rakstīja: Tiem 2 punktiem būs izšķirīģa nozīme 2 gadījumos - ja ne sevišķi turpmāk ies, tie var paglābt no izlidošanas ,kā labs iekrājums..Vai ja konkurēsim par ceturdaļfinālu paņēmti punkti pret top komandām var izrādīties nepieciešamais plus vai aizvietot kādu zaudētu punktu,spēlē,kur ceram dabūt 3 punktus..
Nu par izkrišanu no augstākās līgas tikai runā paši lielākie izlases pesimisti. Domāju, ka no līgas izlidos HUN 100% un vēl viena ne no mūsu grupas. Bet tās tikai manas prognozes.

2. Tevis minētais punkts neko nepaglābs, ja būs vienādi ar potenciālajiem grupas līderiem (CZE, SWE), jo vienādu punktu gadījumā tas neko nedos.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-08 02:01, pirms 8 gadiem
kecbaja rakstīja: Un vēl jautājums, viņš pavada laiku ar Krievijas izlases hokējistiem
šodien, ka jūt, ka viņi ir viegli satriekti vai tik mauc no savām ''pareģa'' spējām?
Šajā ziņā, noteikti, ka izglītots bija pieminētais Kamenskis. Un, protams, ka savās mājās, zaudējot pirmo spēli ar 0, spēlētāji varētu būt nedaudz satriekti.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-08 02:15, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: pesimisti. Domāju, ka no līgas izlidos HUN 100% un vēl viena ne no mūsu grupas.
???
Kā tu to domā? No katras grupas pēdējā kome offic lido, nav iespēju, ka ''ne no mūsu grupas'' vēl kāds izlidos kaut kur. Lidos no mūsu grupas. Un vēl- ja pēdējā kome otrā grupā paliek vai nu FRA vai GER, tad lidos tikai viena kome no mūsējās grupas, jo pie šiem nākamgad čempis

  +2 [+] [-]

, 2016-05-08 02:24, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu par izkrišanu no augstākās līgas tikai runā paši lielākie izlases pesimisti. Domāju, ka no līgas izlidos HUN 100% un vēl viena ne no mūsu grupas. Bet tās tikai manas prognozes.
Es parasti uz šādiem komentāriem negribīgi atbildu, jo pats pārrakstos un kļūdos, īpaši vēlās vakara stundās.Bet vai tu tiešām nesaproti elementārāko reglamentu vai arī tu šeit ar to- ''ne no mūsu grupas'' biji domājis kaut ko ko pats saproti un ir kāda loģika? jo kāda izlase no mūsu grupas izkritīs 100%. tas ir bez variantiem.

  +4 [+] [-]

, 2016-05-08 02:27, pirms 8 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: ???
Kā tu to domā? No katras grupas pēdējā kome offic lido, nav iespēju, ka ''ne no mūsu grupas'' vēl kāds izlidos kaut kur. Lidos no mūsu grupas. Un vēl- ja pēdējā kome otrā grupā paliek vai nu FRA vai GER, tad lidos tikai viena kome no mūsējās grupas, jo pie šiem nākamgad čempis
pareizāk ir ja GER un FRA abas paliek pēdējās divās vietās, tikai tad nekrīt neviena ārā no tās grupas ja kāda būs 8.vietā un otra 6 vai augstāk, tad kritīs ārā 7.vieta no tās grupas.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-08 02:53, pirms 8 gadiem
Te nu jūs abi kļūdaties:

The overall bottom ranked two of the 16 teams of the final ranking (see below) will be relegated to the 2017 IIHF Ice Hockey World Championship Division I Group A.

Overall teams nevis 1 no katras grupas.

Ok, čempis ir knapi sācies, bet pagaidām vot izskatās, ka kritīs Ungārija un kritīs vēl kāda no otras grupas, bet nu to vēl redzēsim.

     [+] [-]

, 2016-05-08 02:54, pirms 8 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2016-05-08 06:47, pirms 8 gadiem
dueto rakstīja: Paste sačakarējies- Ābols 1. maiņa spēlēja vēl pirms Ķēniņa noraidījuma.. Izmaiņas virknējumos bija jau 2. perioda sākumā..

tekstā Guntars vispirms runā par Rodrigo, man liekas ar "ne jau aiz labas dzīves" domādams spēles kvalitāti
un tad sāk runāt par Ronaldu
vispār komandas līderim ir jādomā tālāk par 1 nomaiņu, lai ir spēlē, pie tam pretinieka zonā

  +1 [+] [-]

, 2016-05-08 08:22, pirms 8 gadiem
Eksperts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-05-08 09:04, pirms 8 gadiem
Ķēniņš ir sliktākais spēlētājs komandā ar lietderību -3. Viņam būtu jāsaprot ka viņš atrodas PČ nevis kaut kāda tur NHL. Eliteprospects.com - Latvia

  +2 [+] [-]

, 2016-05-08 09:20, pirms 8 gadiem
gacha94 rakstīja: Ķēniņš ir sliktākais spēlētājs komandā ar lietderību -3. Viņam būtu jāsaprot ka viņš atrodas PČ nevis kaut kāda tur NHL. http://www.eliteprospects.com/team.php?team=1643&status=stats
Ja tu vidēji spēlē 4 minūtes un tev +/- ir 0, vai tu esi labāks spēlētājs par tādu, kas spēlē 20 minūtes pret pretinieku pirmajām maiņām un kuram ir -3? Skatīties uz koeficientiem pēc divām spēlēm ir smieklīgi.

     [+] [-]

, 2016-05-08 09:28, pirms 8 gadiem
MachimoI rakstīja: Ja tu vidēji spēlē 4 minūtes un tev +/- ir 0, vai tu esi labāks spēlētājs par tādu, kas spēlē 20 minūtes pret pretinieku pirmajām maiņām un kuram ir -3? Skatīties uz koeficientiem pēc divām spēlēm ir smieklīgi.
Pat jaunais Ābols spēlē labāk par Ķēniņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-05-08 11:28, pirms 8 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=ywO...

Pastāstiet man - kā tieši Ķēniņa spēka paņēmiens atšķiras no šī 2014. gadā? Tikai, nejauši, arbitri par šo nepiešķīra pilnīgi neko + nekāda diskvalifikācija nesekoja. Ja tagad būs DQ, tad IIHF kārtējo reizi pierādīs savu "augsto" tiesāšanas līmeni.

     [+] [-]

, 2016-05-08 11:42, pirms 8 gadiem
Muļķības,Kēniņš nospēlēja dumji. Pretinieks jau bija atbrīvojies no ripas,a tagad nāksies visticamāk izlaist spēli ar Krieviju

     [+] [-]

, 2016-05-08 11:44, pirms 8 gadiem
blu3 rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=ywO...

Pastāstiet man - kā tieši Ķēniņa spēka paņēmiens atšķiras no šī 2014. gadā? Tikai, nejauši, arbitri par šo nepiešķīra pilnīgi neko + nekāda diskvalifikācija nesekoja. Ja tagad būs DQ, tad IIHF kārtējo reizi pierādīs savu "augsto" tiesāšanas līmeni.
IDI.. viņš spēlēja ar ripu vēl, bet Ķēniņa gadījumā spēlētājs jau bija bez ripas un šādi pārkāpumi nav pieļaujami Izlaidīs spēli ar Krieviju dēļ šī :

     [+] [-]

, 2016-05-08 11:51, pirms 8 gadiem
Papildus sankcijas nesekos?

  -1 [+] [-]

, 2016-05-08 12:31, pirms 8 gadiem
kecbaja rakstīja: kas SC ir ar šito ākstu, ka liek viņa rakstus? nav ar neko labāks par HMB vakardien par kaut kādu mistisku, ja Zviedriem būtu sliktāks tas un tas, tad uzvarētu, tagad atkal kaut ko murgo, ja tektu pirms PČ, ka izcīnīs punktu tad sauktu par dumju. Brīnums būtu ja ko tādu vispār teiktu, jo pēc iepriekšējā čempa izņemot Daugaviņu, Dārziņu un Masaļski teica, ka pārējiem jāpadomā vai vispār ir vērts turpināt spēlēt hokēju, un apmēram puse arī šogad spēlē no tiem un tagad jau apmetis kažoku un pēc divām labām spēlēm ir sakāmi tikai tie labākie vārdi. Paļubom, ja noraks kaut kādu spēli Latvija, tad atkal kažoks būs otrādāk. vienkārši wtf šādu intervēt, ok spēlēja agrāk viņš hokēju un tagad pats ar kaut ko dara tur un žurnālistikā, bet jēga viņu intervēt?

Un vēl jautājums, viņš pavada laiku ar Krievijas izlases hokējistiem
šodien, ka jūt, ka viņi ir viegli satriekti vai tik mauc no savām ''pareģa'' spējām?
paste noteikti nevar sacensties ar tādiem dīvāna eksperta slēdzieniem kā tavējais. ar tādiem vispār nekas nevar sacensties...