Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1282, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Video: Kā pareizi ēst un izvēlēties dzērienus treniņiem?

Ieteikumi un padomi, kā atjaunot enerģiju treniņu procesā, kā plānot savu ēdienkarti pirms un pēc treniņiem, un ko un cik daudz dzert treniņu laikā.

Slēpts komentārs: KaprīzaisVienradzis
, 2012-05-03 18:46, pirms 12 gadiem
vispār man jau ceturtais pilnais maratons
, 2012-05-03 18:55, pirms 12 gadiem
Cik skatos STIPRO skrējienā dalībnieku sarakstā ir arī Lauris ! Bet par to sporta barību - labs biznesa plāns. Pilnīgi droši varu apgalvot, ka visas uzturvielas var uzņemt dabīgā veidā - ēdot produktus tādus kas satur vajadzīgās uzturvielas!
, 2012-05-03 19:56, pirms 12 gadiem
jā startēšu rīt arī Stipro skrējienā, bet komandu skrējienā
, 2012-05-03 20:13, pirms 12 gadiem
vnk_fans rakstīja: Cik skatos STIPRO skrējienā dalībnieku sarakstā ir arī Lauris ! Bet par to sporta barību - labs biznesa plāns. Pilnīgi droši varu apgalvot, ka visas uzturvielas var uzņemt dabīgā veidā - ēdot produktus tādus kas satur vajadzīgās uzturvielas!
Taču ne vienmēr ir iespējams pēc treniņa aiziet uz mājām/kādu no sab. ēdināšanas iestādēm. Tāpēc visi pulverveida, želeju, tablešu varianti ir arī vajadzīgi.

Visādi citādi - protams, ka var uzņemt ar pārtiku (cits jautājums, ka dažreiz tāpēc ir nevis darbošanās laikā jāsataisa pauzes ēšanai, bet ēšanas laikā jātaisa pauzes uz kkādu darbu darīšanu ).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja