Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:164, Did:0, useCase: 3

Autors: sportists-amatieris

UFC

MMA un UFC ir miris sports iekš sc.

ports,kas pulcē tūkstošos mērāmu auditoriju arēnās,milojonus pie tv visā pasaulē sc neizpelnās pat dažas zilbes jau nti UFC Fight Night pēc kārtas. Par zemākas raudzes turnīriem es vairs nebrīnos,bet šoreiz tika iznīcināts kiborgs un Nunjesa ir trešā sportiste UFC vēsturē,kurai izdevies apvienot jostas divās svara kategorijās. Mums ir jauns čempions pirmajā smagajā svarā Džons Džonss,joprojām neuzvarēts,pierādījis Gustavsonam - kurš ir saimnieks būrī! DC atteicies no pirmā smagā svara jostas,lai paliktu smagā svara divīzijā! Klau - ja jums nav kas raksta - es to varu,pašlaik riebas skatīties sadaļu cīņas sports


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-12-31 09:54, pirms 5 gadiem
Man arī tas nav saprotams, neticu, ka Latvijā ir tik maz tautas, kas interesējas par UFC, lai netaisītu rakstus, bija viens autors kas reizi mēnesī kko uzraksta, bet tas arī ir viss.
, 2018-12-31 12:31, pirms 5 gadiem
Mums ir jauns čempions pirmajā smagajā svarā Džons Džonss,joprojām neuzvarēts,pierādījis Gustavsonam - kurš ir saimnieks būrī!

Dēļ šādiem teikumiem, lūdzu sportacentrs veidojiet rakstus.
, 2018-12-31 12:31, pirms 5 gadiem
sūdacentrs ir viens no lēnākajiem portāliem sporta ziņu jomā, un hujovākajiem arī.
, 2018-12-31 13:51, pirms 5 gadiem
Sportacentrs ir pusprofesionāls portāls, kas visai pamatīgi balstās uz entuziastu pleciem. Daudziem sporta veidiem raksti parādās tikai tāpēc, ka dažiem autoriem ir pastiprināta interese par tēmu. Kā NFL un Miņins vai Suveizda ar Francijas futbola čempionātu. Tāpēc tev ir jāraksta pašam.
, 2018-12-31 19:32, pirms 5 gadiem
One Man Show! rakstīja: Mums ir jauns čempions pirmajā smagajā svarā Džons Džonss,joprojām neuzvarēts,pierādījis Gustavsonam - kurš ir saimnieks būrī!

Dēļ šādiem teikumiem, lūdzu sportacentrs veidojiet rakstus.
Viņš ir reālais čempions,bet bez jostas. Josta piederēja DC,kurš no tās atteicās,taču Džonss bija pirmais nr,zviedrs otrais reitingā. Viņam pienākas pagaidu josta,bet nākamajā cīņā ar kādu no pretendentiem tiks izspēlēta pastāvīgā čempiona tituls. Formāli pašlaik čempiona nav. Pēc fakta ir. Izlabo,ja kļūdos.
PS bet rakstus vajag jo tas ir cīņassports nr 2 ar potenciālu kļūt par līderi
, 2018-12-31 23:22, pirms 5 gadiem
sc viss balstās uz statistiku un pārējais uz tīru kāda atsevišķa autora entuziasmu.
, 2019-01-01 01:09, pirms 5 gadiem
Nožēlojami. Viss dinamo bloks 100% tiek sponsorēts,gan jau daļa citu arī maksā sc par publicitāti
, 2019-01-02 07:01, pirms 5 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Sportacentrs ir pusprofesionāls portāls, kas visai pamatīgi balstās uz entuziastu pleciem. Daudziem sporta veidiem raksti parādās tikai tāpēc, ka dažiem autoriem ir pastiprināta interese par tēmu. Kā NFL un Miņins vai Suveizda ar Francijas futbola čempionātu. Tāpēc tev ir jāraksta pašam.
Tikai pirms tam šim censonim būtu vēlams apgūt latviešu valodas pareizrakstību.
, 2019-01-02 07:02, pirms 5 gadiem
Bet vispār- pie kājas!
, 2019-01-05 10:46, pirms 5 gadiem
Neviens, taču neliedz uzrakstīt Celmiņam, vai kurš nu tagad tur šefs un pateikt, ka gribi drukāt rakstus. Ak, bet pareizi, čīkstēt ir vieglāk.
, 2019-01-07 16:57, pirms 5 gadiem
Padomāšu. Vai vērts tērēt savu laiku.
Foto: ''Rimi'' Rīgas maratons.

Atvērta reģistrācija 2023. gada ''Rimi'' Rīgas maratonam

Rimi Rīgas maratonam, kurš pirmoreiz norisināsies maija pirmajā nedēļas nogalē - 6. un 7. maijā, reģistrācija tiek atklāta gandrīz 11 mēnešus līdz pasākumam.
Foto: Ģirts Ozoliņš/F64
3

Rīgas maratonā uzvar etiopieši, Latvijas čempioni - Bērziņš un Kļučņika

''Rimi'' Rīgas maratonā uzvaras laurus plūca Etiopijas skrējēji. Vīriešu konkurencē triumfēja Deribe Robi Melka, bet starp dāmām ātrākā bija Mekurija Aberu Zenebe. Par Latvijas čempioniem maratonā kļuva Kristaps Bērziņš un Anna Kļučņika. Vīriešu pusmaratonā triumfēja Etiopijas skrējējs Abate Sikijass Misganavs. Sievietēm pusmaratonā uzvara kenijietei Beatrisei Mutajai.
"Rimi" Rīgas maratona organizators Aigars Nords (pa kreisi). Foto: Renārs Koris
3

Rīgas maratonā uz Tokijas Olimpiādi tēmēs tikai viens sportists

Jubilejas – trīsdesmitajā – Rīgas maratonā pavasarī bija paredzēts sagaidīt vairākus tūkstošus ārvalstu skrējēju, kārtējo reizi uzstādīt jaunus dalībnieku rekordus un dot atlētiem pēdējo iespēju kvalificēties Tokijas olimpiskajām spēlēm. Taču Covid-19 iesitis sāpīgu pliķi arī šī pasākuma rīkotājiem, tāpēc šajā nedēļas nogalē uz starta kopumā dosies vien ap 15 000 skrējēju, bet maratonā – nepilni 800, no kuriem tikai viens tēmēs uz olimpisko normatīvu.