Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1605, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Video: Kā cīnīties ar savainojumiem skrienot?

Pēdējās nedēļas veselības likstas un riski, atbildes uz daudzu dalībnieku aktuālajiem jautājumiem - cik lielu slodzi izvēlēties, kas jādara, ja gadās traumas vai samežģījumi, kāpēc nepieciešama teipošana un ko tā dod, vai pirms skriešanas nepieciešama un ieteicama masāža un citiem.

Divkārtējā Ņujorkas maratona uzvarētāja Jeļena Prokopčuka Rīgā skries pusmaratonu. Foto: Romualds Vambuts
1

Nordea Rīgas maratons pulcēs 22000 skrējēju no vairāk nekā 60 pasaules valstīm

Startam svētdienas 19.maija Nordea Rīgas maratonam pulcēsies 22000 skrējēju no vairāk nekā 60 valstīm. Šodien Nordea Rīgas maratona EXPO viesnīcā „Radisson BLU Daugava” notika oficiālā preses konference, kurā Nordea Rīgas maratona organizatori un partneri – NECom, Rīgas Dome, Nordea banka un Lattelecom - informēja par gatavošanos 19.maija skrējienam un plānoto norisi, kā arī iezīmēja 2014.gada plānus, kad Rīga kļūs par Eiropas Kultūras galvaspilsētu un Nordea Rīgas maratona ietvaros norisināsies „Brīvības skrējiens”, viena no Eiropas Kultūras galvaspilsētas programmas sastāvdaļām.
Labāko trijnieks kungu konkurencē 2012. gada "Nordea" Rīgas maratonā 
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
25

Rīgas maratons beidzas ar Kipkorira un Aleksandrovas uzvarām

Par 2012. gada "Nordea" Rīgas maratona uzvarētāju kļuvis Kurgats Tituss Kipkorirs, kļūstot par ceturto Kenijas skrējēju, kurs uzvarējis Rīgas maratonā. Dāmu konkurencē ātrākā bija krieviete Iraida Aleksandrova.
Jeļena Prokopčuka
Foto: Andrejs Terentjevs, f64
8

Rīgas pusmaratonā uzvar Prokopčuka un Žolnerovičs

Svētdien norisinājās gadskārtējais "Nordea" Rīgas maratons un pusmaratona distancē par uzvarētāju vīru konkurencē kļuva Valērijs Žolnerovičs, savukārt dāmu konkurencē vairāk nekā 21 kilometru garo distanci visātrāk veica Jeļena Prokopčuka.