Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:295, Did:0, useCase: 3

Atvērts Latvijā vienīgais specializētais sporta preču veikals bērniem - Sportland Kids

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Modes un izklaides centrā Rīga Plaza durvis apmeklētājiem vēris Latvijā pirmais specializētais sporta preču veikals bērniem - Sportland Kids. Jau šo sestdien, 26.februārī notiks veikala atklāšanas svētki, kuru laikā tiks piedāvāta gan izklaides programma bērniem, gan bērnu fizioterapeites konsultācijas vecākiem.

Sestdien, no plkst. 12:00 līdz 17:00 vecākiem būs iespēja saņemt Klaudijas Hēlas, Latvijā pazīstamas bērnu fizioterapeites, konsultācijas par kustību nozīmi bērna attīstībā: kādā vecumā ieteicams uzsākt sportot, kādi ir ieteicamākie sporta veidi un kā vecākiem pieņemt pareizo lēmumu attiecībā uz sporta veidu, ar ko bērnam nodarboties. Konsultācijās būs iespējams arī uzzināt, kā pareizi izvēlēties sporta apģērbu un apavus bērnam, piemēram, lai apavi nespiestu vai nebūtu par lielu un ko sniedz īpašās amortizējošās zoles. Tāpat būs iespējams noskaidrot, kādi apavi paredzēti skriešanai, kādi - futbolam telpās un kādi - ārpus telpām.

Sportland Kids 26.februārī atklāšanas svētku programmā piedāvās muzikālus priekšnesumus, atrakcijas, spēles un gardumus kā mazajiem tā arī lielajiem apmeklētājiem.

Sportland Kids pārstāv pasaulē vadošus sporta zīmolus: Nike, Adidas, Converse, Reebok, Vans, And1, Timberland u.c. un ir vienīgais veikals Latvijā, kas piedāvā plašu bērnu apavu izvēli visiem sporta veidiem, izmēriem un gaumēm, sākot no unikāliem krāsu salikumiem, grafikām un beidzot ar Disneja varoņu bildēm un mirguļojošām gaismiņām, kas īpaši piesaista bērnu auditoriju.

Uzņēmums SPORTLAND dibināts 2001. gadā un jau desmit gadus ir vadošais sporta preču tirgotājs Latvijā. Šobrīd uzņēmumā ir 10 “Sportland” veikali, no kuriem 7 ir Rīgā un pa vienam Jelgavā, Valmierā un Liepājā.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-25 11:27, pirms 13 gadiem
Vai tad taads jau nebija Sky&More

  +1 [+] [-]

, 2011-02-25 12:26, pirms 13 gadiem
Piekrītu parazutis!!!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-25 12:28, pirms 13 gadiem
Moš drīz SC.com liks vēl ziņas par Rimi dienas piedāvājumiem un jaunu pārtikas preču veikalu atvēršanu??

  -3 [+] [-]

, 2011-02-25 13:21, pirms 13 gadiem
kalvis00 rakstīja: Moš drīz SC.com liks vēl ziņas par Rimi dienas piedāvājumiem un jaunu pārtikas preču veikalu atvēršanu??
Tie saucās "reklāmraksti" un skaidrs, ka Sporacentrs ir ieinteresēts nopelnīt..

  +1 [+] [-]

, 2011-02-25 13:37, pirms 13 gadiem
Waldini rakstīja: Tie saucās "reklāmraksti" un skaidrs, ka Sporacentrs ir ieinteresēts nopelnīt..
tā jau, atvainojos par izteicienu, pilna pakaļa ar tām reklāmām, tgd vēl rakstu vietā sāks spamot... Tas ir tas pats, kas pie mums ar TV- maksājam par tiem kanāliem, kuri nopelna uz reklāmu, un pēc visas loģikas un likumiem viņi nedrīkstētu par tiem pieprasīt samaksu...