Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:295, Did:0, useCase: 3

Autors: Xinis14

eRepublik.com

eRepublik.com
Logo

eRepublika ir vienkārša, interneta pārlūkā spēlējama datorspēle, kuru vienlaikus var spēlēt tūkstošiem cilvēku no visas pasaules. Tā ir militāri ekonomiska stratēģija ar sociālā tīkla iezīmēm (MMOSSG). Spēles pamatu veido ekonomiska un militāra sacensība starp e-valstīm, kuras ir īsto pasaules valstu ģeogrāfiskas kopijas eRepublikas vidē. Starp šīm valstīm ir arī eLatvija.

Spēlētājam eRepublikā ir iespējams darboties ļoti dažādos virzienos – saņemt algu par darbu uzņēmumos, veidot pašam savus uzņēmumus, piedalīties karadarbībā starp eRepublikas valstīm un to aliansēm, izdot savus laikrakstus (populārākajiem no kuriem ir tūkstošiem abonentu), iestāties kādā no politiskām partijām vai veidot jaunu. Ir pat iespēja piedalīties savas e-valsts politikas veidošanā, kandidējot uz parlamenta deputāta vai valsts prezidenta amatu. Šobrīd eLatvija ir iesaistījusies aktīvā karadarbībā ar eSomiju, kurai ir tādi eRepublikā spēcīgi sabiedrotie kā eSpānija, eRumānija un eASV, katra ar vismaz padsmit tūkstošiem spēlētāju. Mūsu ir daudz, taču ne pietiekami, lai uzvarētu šo pārspēku, tāpēc eLatvijai ir nepieciešami jauni virtuālo karalauku karotāji, kas cīnītos zem tās sarkanbaltsarkanā karoga.

Te esmu paskaidrojumu parādā, kāpēc tad tieši somi pēkšņi ir kļuvuši par mūsu naidniekiem? ... eLatvija tika pievienota eRepublikas valstīm tikai šā gada aprīlī. Drīz pēc tam mūsu jauno e-valsti izlaupīja ārzemnieki, bet jūnijā eSomija iekaroja Zemgales un Latgales reģionus, nekaunīgi izmantojot situāciju, ka eLatvijā bija tikai ap 300 iedzīvotāju. Pēc tam eLatvija ar sabiedroto palīdzību Zemgali un Latgali gan atguva; turklāt eLatvijas iedzīvotāju skaits mēneša laikā pieauga vairāk nekā desmitkārtīgi. Nu eLatvija ir pietiekami spēcīga, lai varētu atmaksāt agrākajiem pāridarītājiem, tāpēc šobrīd eLatvija ir uzsākusi uzbrukumu Dienvidsomijai. Arī tu vēl vari paspēt palīdzēt šajā cīņā par varenu virtuālo Latviju.

Daži padomi iesācējiem

Visgrūtākā un garlaicīgākā būtībā ir spēles pirmās dienas, līdz spēlētājs sasniedz 5. līmeni un var sākt karot. Ja šo periodu, kurā ir iespējams darīt tikai ierobežotas lietas, spēlētājs iztur, tad viņam jau paveras daudz plašākas iespējas iesaistīties dažādos spēles aspektos un spēle kļūst krietni interesantāka.
Te būs pamācība, kā visātrāk sasniegt 6. līmeni:

erepublik.com: Guide to First Week LV

Ātrākai virtuālās pasaules iepazīšanai iesaku jau pašā sākumā abonēt populārākās un noderīgākās eLatviešu avīzes:

erepublik.com: Erepublik

Vēl varu dot padomu reģistrēties spēlē nevis pamatlapā, bet gan caur ielūgumu, jo šādā gadījumā, tev sasniedzot 6. līmeni, tu, kā arī spēlētājs, kurš tevi ielūdza, katrs saņemsiet pa 5 zelta gabaliem. eRepublikā tas ir ļoti daudz, jo par šādu summu spēlētājs var nopirkt eRepublikas pārtiku veselam gadam (lai nezaudētu veselību un nenomirtu badā katru dienu ir "jāapēd" viena pārtikas vienība), bet par 20 zelta gabaliem jau ir iespējams nodibināt savu uzņēmumu.

Ja vēlies izmantot manu ielūgumu, reģistrējies eRepublikā caur šo saiti:

erepublik.com: eRepublik - The New World | Online Social...

Uz tikšanos eRepublikā! Padari eLatviju spēcīgāku nekā tā būtu bez tevis!

Xineon


, 2010-01-16 23:38, pirms 14 gadiem
muļķis būtu vismaz pacenties pamainīt tekstu. karadarbība ar eSomiju sen jau kā beigusies...
p.s. ja reģistrēsieties caur manu linku dabūsiet 4 gold (tas ir daudz) kad sasniegsiet 6. līmeni. erepublik.com: eRepublik - The New World | Online Social...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-17 00:16, pirms 14 gadiem
aj man vina apnika.. es nez.. tur jačakarejas lai butu interesnti
, 2010-01-17 17:11, pirms 14 gadiem
boooring.. es tiku liidz 16 lvl.. un tad viss apstājās.. es atkaartoju boooring...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

Eiropas zinātnieku naktī LSPA darbosies 7 sporta zinātnes darbnīcas

Šo piektdien - 28. septembrī, Latvijā risināsies Eiropas Zinātnieku nakts, kurā vairāk nekā 50 zinātniskās institūcijas interesentus iepazīstinās ar dažādu pētniecisko virzienu darba noslēpumiem. Arī Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA) jau trešo gadu piedalīsies pasākuma norisē un piedāvās apmeklētājiem ievingrināt roku 7 sporta zinātnes darbnīcās. Jaunieši un viņu vecāki, studenti, sporta draugi un citi interesenti aicināti LSPA centrālajā ēkā (Rīgā, Brīvības gatvē 333) no pulksten 18.00 līdz 23.00.
Normunds Tomsons
Trenažieru zāles instruktors, personāltreneris, Latvijas absolūtais čempions, pasaules čempions (2007. un 2008. gadā) un Eiropas čempions (2008. gadā) ārmrestlingā.

Normunda Tomsona ieteikumi tiem, kam pāri 45

45 gadi ir vecums, kurā ievērojami paaugstinās risks saslimt ar sirds un asinsvadu slimībām. Īpaši tas attiecas uz vīriešiem, kuri diemžēl biežāk nekā sievietes ar šīm slimībām mēdz slimot salīdzinoši agrākā vecumā. “Veselības Fabrikas” trenažieru zāles instruktors un vairākkārtējais čempions ārmrestlingā Normunds Tomsons dalās ar ieteikumiem, ko darīt, lai pēc 45 gadu vecuma mazinātu risku saslimt sirds un asinsvadu slimībām un izdotos kļūt par ilgdzīvotāju.