Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" pārbaudes mačā zaudē Poznaņā, par Kīlmekorpi - neskaidrība

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" pārbaudes mačā zaudē Poznaņā, par Kīlmekorpi - neskaidrība
Maksims Bogdanovs pārbaudes mačā Poznaņā trijos braucienos atveda 8 no 9 iespējamajiem punktiem.

Otro pārbaudes maču pirms Polijas Nice spīdveja līgas čempionāta aizvadīja Daugavpils "Lokomotīve" un tajā piekāpās Poznaņā vietējai komandai PSŽ ar 36:42. Notika tikai 13 braucieni, jo 14. un 15. braucienu jeb tā sauktos nominētos braucienus, kuros sastāvus nosaka komandu treneri, tika nolemts nerīkot.

Tāpat kā pirmajā mačā Gņezno, arī šoreiz Poznaņā "Lokomotīves" rindās nebija viena no komandas līderiem Jūnasa Kīlmekorpi un jau ir skaidrs, ka uz viņu nevarēs cerēt arī sezonas sākumā. Vēl ziemā Kīlmekorpi treniņā guva smagu gurna traumu, ārstējās un jau atsāka trenēties, kad atkal radās problēmas ar gurnu. Tuvākajā laikā ārsti lems, ko darīt - operēt vai iztikt bez ķirurģiskas iejaukšanās. Sliktākais variants - Kīlmekorpi vispār būs jābeidz karjera... Jācer, ka sliktākā prognoze nepiepildīsies. Soms ir sīksts un raksturā stiprs vīrs.
Poznaņā nebrauca arī Timo Lahti, kurš bija viens no labākajiem pirmajā pārbaudes mačā Gņezno. Par viņa noderību komandai šaubu nevienam nav, un kurš dienu iepriekš piedalījās pārbaudes mačā sava zviedru Elitserien kluba "Lejonen" rindās. .
Poznaņas komanda pēc pirmajiem četriem braucieniem bija vadībā ar 15:9, bet tad "Loko" sāka samazināt rezultāta starpību. Sekoja trīs pēc kārtas uzvaras ar 4:2 (Dāvis Kurmis un Ķasts Puodžuks, Oļegs Mihailovs un Kurmis, Sergejs Logačovs un Artjoms Trofimovs) un pēc 9 braucieniem rezultāts bija neizšķirts - 27:27. Jau nākamajā braucienā mājinieki atveda 5:1 (Puodžuks izstājās motocikla defeta dēļ), bet 11. braucienā 4:2 un atjaunoja sešu punktu pārsvaru - 36:30. Pēdējie divi braucieni beidzās ar Maksima Bogdanova un Puodžuka uzvarām, taču vairāk par neizšķirtu tās nedeva - palika sešu punktu starpība - 36:42.
"Lokomotīves" labā 9 punktus atveda Logačovs, 8 - Bogdanovs (trijos braucienos), 6 - Puodžuks, 5 - Jevgeņijs Kostigovs, 4 - Kurmis, 3 - Mihailovs un 1 punktu - Trofimovs.
Daļa komandas devusies mājup, Daugavpilī pašreiz tiek modernizēts mototreks, tiek gatavots celiņš un tuvākajā laikā, cerams, varēs aizvadīt treniņus savā mototrekā. Savukārt Bogdanovs un Puodžuks sestdien startēs individuālajās sacensībās Gņezno, bet Kostigovs, Kurmis un Mihailovs - Nice junioru kausa izcīņas finālā, kas pagājušās sezonas beigās nenotika slikto laika apstākļu dēļ.