Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Maksims Bogdanovs - Dānijas čempiona rindās

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Maksims Bogdanovs - Dānijas čempiona rindās
Viens no Latvijas izlases līderiem un pašreizējais Latvijas čempions Maksims Bogdanovs šosezon startēs Dānijas čempionu rindās.

Viens no labākajiem Latvijas spīdveja meistariem un pašreizējais Latvijas čempions Maksims Bogdanovs parakstījis līgumu ar Dānijas čempionvienību "Team Fjelsted".

Jaunajā sezonā Maksims Bogdanovs, kā zināms, nebrauks Daugavpils "Lokomotīves" rindās - Polijas Nice līgā viņš pārstāvēs Lodzas "Orzel" komandu, kas šosezon ir apņēmusies pirmo reizi iekļūt Ekstralīgā. Vēl viens "MadMax" klubs jaunajā sezonā būs Zviedrijas Elitserien jaunpienācējs no Vēstervikas, bet nupat daugavpilietis parakstīja līgumu ar Dānijas čempionu "Team Fjestad". Bogdanovs dāņu klubā būs A jeb augstākās kategorijas braucējs un vēl A kategorijas braucēji Fjelstedas komandā būs Dānijas izlases pārstāvis Peters Kildemands (komandas kapteinis) un viens no labākajiem poļu spīdvejistiem Adrians Medziņskis.
Vēl Fjelstedas komandā jaunajā sezonā būs tādi pazīstami meistari kā dāņi Patriks Hugords un Nikolajs Busks Jakobsens, argentīnietis (arī Itālijas pilsonis) Nikolass Kovati un Viktors Kulakovs no Krievijas, kā arī vēl trīs jaunie pašmāju spīdvejisti.
Latvijas izlases kontekstā Bogdanova iekļaušanās Dānijas čempionu rindās ir tikai apsveicama - viņam būs ar augsta līmeņa sacensībām piepildīta sezona, kas sekmēs labu sportisko formā.