Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Spīdvejists Vords par alkohola lietošanu izlaidīs sacensības

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Spīdvejists Vords par alkohola lietošanu izlaidīs sacensības
Dārsijs Vords
Foto: www.skysports.com

Austrālijas spīdveja zvaigzne Dārsijs Vords kādu laiku būs spiests iztikt bez startēšanas sacensībās, jo viņam būs jāgaida FIM Disciplinārās tiesas lēmums par soda sankcijām par alkohola lietošanu pirms Latvijas "Grand Prix" izcīņas Daugavpilī.

Jau iepriekš vairākkārt rakstījām, ka Dārsijs Vords netika pielaists Latvijas "Grand Prix" izcīņas posmam Daugavpilī, jo viņa asinīs (elpā) tika konstatēts pārāk liels alkohola daudzums. Sākotnēji pavīdēja informācija, ka Vordam tiks piespriests tikai 3000 eiro naudas sods, tomēr šodien FIM (Starptautiskā Motosporta federācija) izplatīja paziņojumu, kurā Vordam tiek aizliegts piedalīties sacensībās.

Par FIM antidopinga noteikumu pārkāpumu (alkohola līmenis Vorda organismā pārsniedzis 0,1 promili) Vordam piespriesta nosacīta diskvalifikācija, sākot no 28. augusta līdz lietas izskatīšanai FIM Disciplinārajā tiesā. Plašāka informācija šobrīd netiek izpausta.

Tas nozīmē, ka Vords nevarēs startēt sestdien Gožuvā paredzētajā "Grand Prix" posmā un tādā veidā viņam nav reālu cerību pacīnīties par vietu kopvērtējuma labāko trijniekā, kur viņš atradās pirms Latvijas posma. Interesanti, ka līdz pat šodienai Vords piedalījās dažādu valstu klubu čempionātos, bet pēc šodienas pieņemtā lēmuma viņš nevarēs startēt arī klubu līmenī.

Izmantotie resursi:
Speedway World Championships.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-28 17:18, pirms 10 gadiem
VĒLREIZ HAHA

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 18:17, pirms 10 gadiem
es tam plānajam mopēdam arī skaidrā netuvotos