Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevs piekto reizi kārtas septiņniekā, Kīlmekorpi - trešo reizi

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevs piekto reizi kārtas septiņniekā, Kīlmekorpi - trešo reizi
Andžejs Ļebedevs 5. reizi iebalsots Nice spīdveja līgas kārtas simboliskajā septiņniekā.

Polijas Nice spīdveja līgas 11. kārtas simboliskajā septiņniekā iebalsoti divi Daugavpils "Lokomotīves" motobraucēji - Andžejs Ļebedevs un soms ar Zviedrijas pasi Jūnass Kīlmekorpi. Viņi abi bija labākie "Loko" rindās svētdienas mačā Bidgoščā, kurā daugavpilieši pārspēja vietējo komandu "Polonia" ar 47:43.

Jūnass Kīlmekorpi uzvarēja četros braucienos un kopā atveda 13 punktus, bet Andžejam Ļebedevam divas uzvaras braucienos un kopā 12 punktu. Andžejam tas bija līdz šim labākais mačs "Loko" rindās šajā sezonā un tieši mača galotnē, kad izšķīrās tā liktenis, viņš brauca lieliski. Ļebedevs kārtas simboliskajā izlasē tiek iebalsots jau piekto reizi, bet Kīlmekorpi - trešo reizi.
Vēl 11. kārtas simboliskajā septiņniekā tika austrālietis Trojs Batčelors (4. reizi) no Ribņikas ROW, norvēģis ar Polijas pasi Rūne Holta (4.) no Ostruvas "Ostrovia", Sebastians Ulameks (2.) no ROW, dānis Mikels Mihelsens (1.) no "Ostrovia" un šīs komandas juniors Mateušs Borovičs (3.).