Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Lindgrens pret Kīlmekorpi - 15:8, "Vilki" pret "Bitēm" - 48:42

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Lindgrens pret Kīlmekorpi - 15:8, "Vilki" pret "Bitēm" - 48:42
Fredrikam Lindgrenam - 15 no 15 iespējamajiemm punktiem britu Elites līgas mačā pret līderi.

Britu Elītes līgas mačā spīdvejā savā starpā tikās Daugavpils "Lokomotīves" līderu Fredrika Lindgrena un Jūnasa Kīlmekorpi pārstāvētās komandas - attiecīgi "Wolverhampton Wolves" un "Cowentry Bees". Ar 48:42 pārāki bija "Vilki", sagādājot čempionāta līderei Koventrijas komandai pirmo zaudējumu sešos mačos.

Arī abu "Loko" leģionāru duelī pārāks bija "Vilku" pārstāvis zviedrs Fredriks Lindgrens, kurš uzvarēja visos piecos savos braucienos un ieguva maksimāli iespējamos 15 punktus. Soma Jūnasa Kīlmekorpi rēķinā šoreiz 8 punkti un viena uzvara braucienā.
Fredriks un Jūnass savā starpā tikai vienu reizi - 7. braucienā Lindgrens finišēja pirmais, bet Kīlmekorpi bija otrais. Pirms pēdējā brauciena "Wolves" bija vadibā tikai ar 43:41, taču 15. braucienā 5:1 dubultuzvaru atveda Lindrens un viņa tautietis Peters Karlsons - 48:42.
"Bitēm" tas bija pirmais zaudējums, taču tās saglabā pirmo vietu turnīra tabulā - 18 punkti 6 mačos. Ar 11 punktiem (4 mačos) seko "Poole Pirates", bet 10 punktu (9) ir "The Lakeside Hammers" komandai. "Vilkiem" tagad ir 9 punkti 4 mačos un dalīta 4./5. vieta astoņu komandu konkurencē ar "Kings Lynn Stars", kam ir 9 punkti 5 mačos.