Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Loko" - ar debitantu pret Pilu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Loko" - ar debitantu pret Pilu
"Loko" rindās debitēs 16 gadus vecais Ernests Matjušonoks.

Daugavpils "Lokomotīves" un Pilas "Euro Finannce Polonia" spīdveja komandas nosaukušas sastāvus Polijas Nice līgas mačam svētrdien Daugavpilī. Mājinieku rindās būs debitants, bet viesi tomēr nepadevās sava kluba prezidenta draudiem nebraukt uz maču Daugavpilī...

Pilas komandā, kas savulaik bija arī Polijas čempione un kuras rindās brauca "profesors" Hanss Nīlsens, risina savstarpējās ķildas ar pilsētas vadību, kluba prezidents pat piedraudēja nebraukt uz Daugavpili un izstāties no Nice līgas, taču paši motobraucēji neatbalstīja šādu ieceri un svētdien mačs būs.
Pagājošo svētdien "Lokomotīve" uzvarēja Pilā ar 48:42 un tagad savā mototrekā cer paņemt trīs punktus (tos dos uzvaru ar jebkādu pārsvaru).
Daugavpiliešu rindās nebūs Vadima Tarasenko, toties komandā debitēs 16 gadus vecais krāslavietis Ernests Matjušonoks. Pieaugušā lomā brauks cits juniors Artjoms Trofimovs, bet vēl viens juniors būs Oļegs Mihailovs. Piedalīsies gan Timo Lahti, gan Peters Ljungs, gan Ķasts Puodžuks, gan Jevgeņijs Kostigovs.
Pilas komanda ieradīsies savā gandrīz spēcīgākajā sastāvā - ar pieredzējušajiem Tomašu Gapiņski un Rafalu Okoņevski priekšgalā, ar dāni Tomasu Jorgensenu, Adrianu Cīferu un jauno cerību, kārtējo Fajferu spīdveja dinastijas pārstāvi Patriku Fajferu sastāvā (pazīstami spīdvejisti ir Patrika tēvs Tomašs, vecākie brāļi Macejs un Oskars, kā arī onkulis Adams Fajferi) savās rindās.
Mača sākums 29. jūlijā - plkst. 18. Jau pirmdien "Loko" gaida pārceltais mačs Lodzā ar "Ērgļiem" (būs arī Tarasenko).