Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Loko" juniori atkal ceturtie

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Loko" juniori atkal ceturtie
Rūdolfs Sproģis trijās Polijas junioru komandu čempionāta sacensībās sakrāja 13 punktus. Nav daudz, taču iegūtā pieredze punktos nemaz nav izmēraāa.

Otrajā pēc kārtas Polijas spīdveja junioru komandu čempionāta posmā 4.vietu ieņēma Daugavpils "Lokomotīves" jaunā maiņa, taču tas neietekmēja situāciju 4.grupā - "Loko" ir pārliecinoši pirmajā trijniekā.

Sacensības Tarnuvas mototrekā bija jau trešas trijās dienās. Šoreiz Daniils Kolodinskis, Elvis Avgucevičs un Rūdolfs Sproģis sakrāja 16 punktus un ierindojās 4.vietā. Tikai Kolodinskim un Avgucevičam pa reizei izdevās uzvarēt savos braucienos, bet pārim summā izdevās uzvarēt tikai divreiz (abas reizes ar 5:1 - Kolodinskis un Sproģis, bet tad Avgucevičs un Kolodinskis). Kolodinska rēķinā šoreiz bija 8 punkti, Avgucevičam - 6, bet Sproģim - 2 punkti (viena diskvalifikācija par kritiena izraisīšanu).
Kopvērtējumā "Loko" kopā ar Čestohovas un Ļubļinas junioriem pārliecinoši ieņem pirmās trīs vietas savā grupā un jau nodrošināja sev vietu pusfinālā. Šādā situācijā tikai likumsakarīgs bija komandas treneru lēmums sūtīt uz šīm trim sacensībām junioru otros numurus, kā arī pirmo reizi ļaut piedalīties Polijas junioru komandu čempionātā Rīgas IK "Auseklis" braucējam Rūdolfam Sproģim (visi rīdzinieki, kuriem jau ir 16 gadi, ir pieteikti "Lokomotīves" junioru rindās, lai varētu piedalīties klubu un individuālajās sacensībās Polijā). Jādomā par visu braucēju izaugsmi. Žēl, ka rokas savainojuma dēļ vēl kādu laiku mototrekā neatgriezīsies Ričards Ansviesulis un 13.jūlijā Baltijas līgas 2.posmā Biķerniekos acīmredzot būs jāiztiek bez viņa.