Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam 9 punkti, bet "Dackarna" aizbrauc

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevam 9 punkti, bet "Dackarna" aizbrauc
Andžejs Ļebedevs

Zviedrijas spīdveja Elitserien čempionātā zaudējumu ļoti svarīgā mačā piedzīvoja Andžeja Ļebedeva pārstāvētā komanda "Eskilstuna Smederna", kas viesos ar 42:48 piekāpās savam tiešajam konkurentam cīņā par vietu četriniekā (un pusfinālā) "Dackarna Malilla". Ļebedevs bija viens no viesu līderiem un guva 9 punktus.

Pirmais brauciens (pārī ar poli Džegožu Valaseku) daugavpilietim neizdevās - viņš finišēja trešais, bet pāris zaudēja ar 1:5 un mājinieki izvirzījās vadībā ar 14:10. Taču tad tieši Valaseks un Ļebedevs bija tie, kas 8. braucienā uzvarēja ar 5:1 un panāca neizšķirtu - 24:24. Desmitajā braucienā Andžejs uzvarēja, bet Valaseks bija trešais - 4:2 un atkal panākts neizšķirts - 30:30. Nākamos divus braucienus viesi zaudēja ar 2:4 un 1:5, kas arī lielā mērā izšķīra visa mača likteni - 33:39 pirms trim pēdējiem braucieniem. Priekšpēdējā braucienā Andžejs pārī ar slovēni Mateju Žagaru atveda 3:3 un abi tika pieteikti arī pēdējam braucienam, kurā izglābties vairs nebija iespējams - atkal 3:3 un 42:48 kopā.
Vairāk punktu nekā Ļebedevam viesu rindās bija tikai Valasekam - 11, taču viņš aizvadīja par vienu braucienu vairāk. Mazāk ražīgs šoreiz bija Žagars - 8 punkti, krietni vairāk tika gaidīts no dāņiem Mihaela Jepsena Jensena (6) un īpaši Mikela Mihelsena (tikai viens punkts trijos braucienos un nosēdināšana rezervē).
Pēc 11 kārtām no 14 Eskilstūnas komanda dala 5. vietu ar "Rospiggarna" (pa 9 punktiem), bet no pirmā četrinieka - no "Dackarna" - to šķir jau 6 punkti.

     [+] [-]

, 2017-07-26 23:29, pirms 7 gadiem
iemācies rindkopas atdalīt