Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" nav, kur atkāpties

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīvei" nav, kur atkāpties
Vadībā "Lokomotīves" pāris - šādus skatus gribētos redzēt krietni biežāk...

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komanda noslīdējusi uz pēdējo 7. vietu Polijas Nice līgas turnīra tabulā. Vēl neviens nekur tālu nav aizbēdzis, turklāt šosezon neviens uz 2. līgu taisnā ceļā nekrīt (ir tikai 7 komandas un tāpēc 7. vieta aizvadīs divus pārejas mačus ar 2. līgas 2. vietu), taču nedrīkst sevi ar to mierināt - šovakar mačā ar Gņezno komandu "Car Gwarant Start" ir nepieciešama tikai uzvara.

"Loko" rindās pēc savainojuma atgriežas soms Timo Lahti. Tikai šonedēļ viņš vārda tiešā nozīmē aizmeta prom kruķus, sestdien jau aizvadīja treniņu Daugavpils mototrekā un šodien piedalīsies mačā. Tas ir ļoti svarīgi. Ne mazāk svarīgi būs tas, kā nobrauks Ķasts Puodžuks, Jevgeņijs Kostigovs un Vadims Tarasenko, kuri pagaidām šosezon likuši vilties visvairāk. Tarasenko, kurš neizskaidrojami slikti brauc Daugavpils mototrekā, tomēr netika aizstāts ar zviedru Pontusu Aspgrenu. Iesmesls? Zviedrs nebija ļoti pārliecinošs Elitserien mačos Eskilstūnas komandas rindās. Iespējams, ka tas ir vērā ņemams arguments, taču diezin vai būtu sliktāk nekā līdz šim Daugavpilī ir braucis Tarasenko. Redzēsim, kā būs šovakar un cerēsim, ka Vadims beidzot "sadraudzēsies" ar "Lokomotīves" mototreku. Lai cik labi brauktu Lahti, lai cik punktu atvestu Andžejs Ļebedevs, lai cik savu spēju robežās palīdzētu juniori, ar to ir par maz, lai uzvarētu. Vajadzīgs regulārs visas komandas pienesums.
Gņezno komandas līderi ir horvāts Jurica Pavličs, kuram savulaik paredzēja lielu nākotni (18 gadu vecumā kļuva par Eiropas čempionu, 20 gadu vecumā - par pasaules junioru vicečempionu), taču tagad - 29 gadu vecumā - viņš ir vienkārši meistarīgs un stabils braucējs. Zviedrs Olivers Bertnzons pērn sagādāja pārsteigumu savas valsts čempionātā, iekļūdams finālā un tur piekāpdamies tikai Fredrikam Lindgrenam. Vēl ir pieredzējušais Miroslavs Jabloņskis, savukārt Adrians Gala un Oskars Fajfers ir stabili Nice līgas vidusmēra braucēji, kuri savus 7-8 punktus parasti atved (dažreiz - arī vairāk). Viens no junioriem viesiem būs Kevins Fajfers (nav Oskara radinieks, kaut abu tēvi arī bija pazīstami spīdvejisti), bet otrs - visticamāk - Damjans Stalkovskis.
Gņezno komanda 19. maijā tieši šādā sastāvā viesos negaidīti pārspēja Lodzas "Orzel" un skaidrs, ka treneris Pjotrs Šimko savas komandas sastāvā neko nemainīja.
Mača sākums šovakar Daugavpils "Lokomotīves" mototrekā - plkst. 18.
Nice līgas turnīra tabulā pašreiz līderi ar 8 punktiem 5 mačos ir Ribņikas ROW motobraucēji, pa 6 punktiem 5 mačos ir Ostruvas un Tarnuvas komandām, 4 punkti 5 mačos - Gdaņskai un Lodzai, 4 punkti 4 mačos - Gņezno komandai un 2 punkti 5 mačos - "Lokomotīvei". Atkāpties vairs nav, kur.

     [+] [-]

, 2019-05-26 12:50, pirms 5 gadiem
Virsrakstā komats nav jāliek. Tāpat arī pēdējā teikumā.