Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīves" spīdvejisti izcīna uzvaru Polijas otrās līgas cīņā

Andrejs Siliņš

"Lokomotīves" spīdvejisti izcīna uzvaru Polijas otrās līgas cīņā
Timo Lahti

LETA. Latvijas spīdveja komanda Daugavpils "Lokomotīve" sestdien savā trekā izcīnīja uzvaru Polijas pēc spēka otrās līgas jeb "Nice" čempionāta cīņā.

"Lokomotīve" ar rezultātu 51:39 pārspēja Lodzas "Orzel" vienību.

Latvijas vienība uzvaru ar 14 punktiem kaldināja zviedrs Andešs Pēters Jungs, 12 punktu bija somam Timo Lahti, deviņus punktus guva Ķasts Puodžuks, seši punkti bija Vadimam Tarasenko, četrus punktus iekrāja Oļegs Mihailovs, bet pa trim punktiem atveda Jevgēņijs Kostigovs un Dāvis Kurmis.

Šīs sezonas sešos mačos "Lokomotīve" guvusi četras uzvaras.

Ar astoņiem punktiem sešās cīņās "Lokomotīve" turnīra kopvērtējumā ieņem ceturto vietu astoņu komandu konkurencē.

"Lokomotīve" 2015. un 2016.gadā triumfēja "Nice" čempionātā, tomēr pērn apstājās pusfinālā. Vienību iepriekšējā sezonā piemeklēja finansiālas problēmas un tai bija lieli parādi, tomēr sezonu izdevās pabeigt. Pēc noteikumiem "Nice" līgas uzvarētāji iegūst tiesības startēt ekstralīgā, tomēr "Lokomotīvei" tas abas reizes tika liegts.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-05-26 23:00, pirms 6 gadiem
Aizraujoša un emocijām bagāta sacīkste ar pasaules līmeņa sportistu piedalīšanos,ko tiešraidē translēja Polijas televīzija.Arī Anatolija emocionālā un pārdzīvojumiem bagātā komentēšana uzvilka Lokomotīves cīnītājus un palīdzēja daugavpiliešiem izcīnīt svarīgu uzvaru pār spēcīgu pretinieku.Uz šī fona nožēlojama izskatās Latvijas televīzija,kas nav spējīga nodrošināt translācijas šī aizraujošā sporta veida popularizēšanai valstī.

     [+] [-]

, 2018-05-27 06:08, pirms 6 gadiem
sportacentrs Tv ir palaidies, varēja vismaz spīdveju rādīt. Basketbolu zaudējuši, futbolu zaudējuši, ka tik rudenī arī hokeju virslīgu nezaudē.