Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs un Šimons Vožņaks pārsteidz Landshutā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs un Šimons Vožņaks pārsteidz Landshutā
Andžejs Ļebedevs (pa labi) un Šimons Vožņaks - trešie SBP 2. posmā Landshutā.

"Speedway Best Pairs" otrā posma sacensībās Landshutas mototrekā Vācijā pārsteidza Vroclavas "Sparta" komandas pāris Andžejs Ļebedevs un polis Šimons Vožņaks - startēdami zem "Eko-Dir" karoga viņi ieņēma trešo vietu starp septiņiem pāriem.

Daugavpilietis Andžejs Ļebedevs aizvada pirmo sezonu pasaules spēcīgākajā spīdveja līgā Polijas Ekstralīgā un tieši Šimoins Vožņaks ir viens no viņa konkurentiem uz vietu Vroclavas komandas pamatsastāvā, taču tas netraucēja abiem kopā sekmīgi braukt Landshutā. Andžejam šis mototreks ir labi zināms, jo viņš Vācijas spīdveja bundeslīgā pārstāv tieši Landshutas kommandu (rīt Ļebedevam būs pirmais mačs tās sastāvā šajā sezonā).
Divos braucienos Ļebedevs uzvarēja, divos bija ceturtais, bet pa reizei - otrais un trešais. Kopā - 9 punkti. Vēl labāk klājās Vožņakam - 12 punktu. Abiem kopā - 21 punkts un 3. vieta.
Uzvarēja "Fogo Power" komanda Bartišs Zmaržļiks un brāļi Pavļicki - Pjotrs un Pžemislavs, kuri finālā (brauca Pžemislavs) pārspēja austrālieti Džeisonu Doilu un Grigoriju Lagutu, kaut gan pirms tam vairāk punktu bija tieši Doilam un Lagutam (attiecīgi 22 un 24). Interesanti, ka Ļebedevs un Vožņaks 5. braucienā pieveica nākamos uzvarētājus ar 5:1 (Andžejs bija pirmais)... 5:1 uzvaru izdevās atvest arī pret vāciešiem Eriku Risu un Kaiu Hikenbeku.
Aiz Ļebedeva un Vožņaka palika tādi pāri kā Antonio Lindbeks un Adrians Miedziņskis, Martins Smolinskis un Leons Madsens, Kriss Holders un Pāvels Pžedpeļskis...