Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Lietus atceļ spīdveju arī Daugavpilī

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Lietus atceļ spīdveju arī Daugavpilī
Pielijis mototreks, tukšas tribīnes svētdienas vakarā Daugavpilī...

Pirms nedēļas lietavu dēļ nevarēja notiks Latvijas "Grand Prix" izcīņas posms spīdvejā Biķerniekos un to steidzami nācās pārcelt uz Daugavpili, bet pagājušo svētdien stiprs lietus atcēla spīdveja sacensības arī Daugavpilī - Polijas Nice spīdveja līgas maču starp "Lokomotīvi" un Bidgoščas "Polonia" komandu.

Viesi jau bija ieradušies Daugavpilī, abu komandu motobraucēji, pārstāvji un tiesneši staigāja pa mototreku un lēma - braukt vai tomēr nebraukt, bet tad atkal uznāca stiprs lietus un atcēla visus jautājumus, turklāt neizskatījās, ka tuvākajā laikā varētu skaidroties. Maču nācās atcelt. Tamlīdzīga iemesla dēļ tika atcelts mačs arī Žešuvā, kur līderis PGE "Marma" gatavojās uzņemt Ļubļinas KMŽ.
Notika divi no četriem mačiem - Grudzjoncas GKM pārspēja Lodzas "Orzel" ar 46:44 (bonusa punktu ieguva viesi), bet ROW savā mototrekā Ribņikā ar 68:22 sagrāva Gņezno "Carbon Start" (viesi to, kas notika smagajā mototrekā, nosauca par rodeo nevis par spīdveju...).
Pagaidām vēl nav zināms, kad notiks atceltie mači Daugavpilī un Žešuvā. "Lokomotīve" ar 11 punktiem ieņem 7. vietu, bet par diviem punktiem mazāk ir Ļubļinas komandai, ar kuru būs nākamais mačs 7. septembrī viesos. Tikai par diviem punktiem daugavpiliešus apsteidz "Polonia|" un - kas zina - varbūt tiešim pārceltais mačs ar šo komandu arī ļoti lielā mērā izšķirs "Loko" likteni...