Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Timo Lahti sāk sezonu ar uzvaru

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Timo Lahti sāk sezonu ar uzvaru
Timo Lahti sezonu sāka ar uzvaru.

Savās pirmajās sacensībās jaunajā spīdveja sezonā uzvaru guva viens no Daugavpils "Lokomotīves" līderiem soms Timo Lahti - viņš bija pirmais treniņsacensībās Pilas mototrekā Polijā.

Tās bija treniņsacensības un tāpēc braucēji veica tikai pa četriem nevis pieciem braucieniem. Timoi Lahti un dānis Andreass Līagers ieguva pa 11 no 12 iespējamajiem punktiem, papildbrauciens par pirmo vietu netika rīkots un pirmā vieta tika Lahti, jo viņš uzvarēja savstarpējā braucienā.
Iespējams, ka par uzvarētāju būtu kļuvis cits "Loko" braucējs Vadims Tarasenko, kurš uzvarēja trijos braucienos pēc kārtas, bet ceturtajā nestartēja - 9 punkti no 9 iespējamajiem. Ceturtā vieta. Trešais ar 10 punktiem bija vācietis Makss Dilgers.
Dāvis Kurmis uzvarēja savā pirmajā braucienā, bet tad trīs reizes bija trešais un ar 6 punktiem ieņēma 8. vietu, savukārt Artjoms Trofimovs pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu un sacensības neturpināja - pašam tikai sasitumi, toties pamatīgi cieta motocikls.
Šodien sacensībās ar ļoti spēcīgu braucēju sastāvu (Patriks Dudeks, Leons Madsens, Grigorijs Laguta, Matejs Žagars, Fredriks Lindgrens, Adrians Miedziņskis, Pjotrs Protasevičs...) Čenstohovā piedalīsies Andžejs Ļebedevs.