Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs pjedestāla pakājē Čenstohovā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs pjedestāla pakājē Čenstohovā
Andžejs Ļebedevs jaunās sezonas sākumā jau ir ātrs.

Cerīgi jauno spīdveja sezonu sāka Eiropas eksčempions Andžejs Ļebedevs - starptautiskās sacensībās ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu Čenstohovā viņš ieņēma ceturto vietu, tikai par vienu punktu atpalikdams no trešās vietas.

Savā pirmajā braucienā Andžejs piekāpās tikai pagājušā gada "Grand Prix" seriāla bronzas medaļas ieguvējam un savam bijušajam komandas biedram "Lokomotīvē" un pašreizējam Eskilstūnas "Smederna" rindās zviedram Fredrikam Lindgrenam, bet tad guva divas skaistas un pārliecinošas uzvaras - tika pārspēts gan ilggadējais GP seriāla dalībnieks slovēnis Matejs Žagars, gan pieredzējušais Pjotrs Protasevičš, gan Grigorijs Laguta, gan citi meistari. Neizdevās Ļebedevam tikai viens brauciens - daugavpilietis nolēma izmēģināt otru motociklu, turklāt neizdevās starts no pirmā celiņa neļāva tikt kaut pie punkta, kaut gan tajā braucienā "uz papīra" spēcīgāks bija tikai dānis Leons Madsens... Toties savā pēdējā braucienā Andžejs atkal uzvarēja un ar 11 punktiem ieņēma 4. vietu, kā arī izpelnījās atzinīgus vārtus poļu spīdveja portālos.
Par uzvarētāju ar 14 punktiem kļuva Eiropas čempions un šā gada GP seriāla debitants Leons Madsens, 13 punkti - Fredrikam Lidgrenam, 12 - mums labi zināmajam Grigorijam Lagutam (Krievija), kurš atgriezies pēc diskvalifikācijas par mildronāta lietošanu.
Rīt sacensībās Ziemeļi pret Dienvidiem Lodzas mototrekā "ziemeļnieku" rindās brauks Timo Lahti.