Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Smederna" atkal zaudē, Ļebedevam - 4 punkti

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Smederna" atkal zaudē, Ļebedevam - 4 punkti
Andžejs Ļebedevs

Otro zaudējumu pēc kārtas un trešo zaudējumu četros mačos piedzīvoja pēdējo divu gadu Zviedrijas čempioni spīdvejā Eskilstūnas "Smederna" motobraucēji - šoreiz 42:48 viesos no "Lejonen Gislaved". Andžejs Ļebedevs čempionu labā atveda 4 punktus.

Mača pirmajos divos braucienos komandas apmainījās ar 5:1 uzvarām un līdz pat 9. braucienam duelis ritēja punkts punktā (25:23 viesu labā), bet tad mājinieki trīs pēc kārtas braucienus uzvarējas ar 5:1 un lielā mērā izšķīra mača likteni savā labā - pēc 11 braucieniem rezultāts jau bija 38:28 "Lejonen Gislaved" labā. 13. braucienā viesi (Fredriks Lindgrens un Mihaels Jepsens Jensens) uzvarēja ar 5:1 un vēl saglabāja izredzes pēdējos divos braucienos izglābties (36:42), tomēr tā nenotika un sešu punktu pārsvars mājinieku labā saglabājās.
Andžejs Ļebedevs četros braucienos atveda 4 punktus, viņa pārim vienreiz 4:2, vienreiz 2:4 un divreiz neizšķirts 3:3. Rezultatīvākais, kā jau ierasts, mājiniekiem bija Fredriks Lindgrens, kurš nesen bija otrais "Grand Prix" pirmajā posmā Varšavā - viņa rēķinā 15 punktu sešos braucienos.
Turnīra tabulā čempioni noslīdējuši uz 7. vietu. Nākamais mačs "Smederna" komandai būs 28. maijā savā mototrekā ar "Vastervik" (pašreiz 5 punkti un 2. vieta).