Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Loko" un ROW nosauc sastāvus - visi labākie ierindā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Loko" un ROW nosauc sastāvus - visi labākie ierindā
Daugavpils "Lokomotīves" motostadiona tribīnes svētdien vakarā būs pilnas.

Polijas Nice spīdveja līgas izšķirīgajā mačā par pirmo vietu regulārajā čempionātā svētdien Daugavpilī "Lokomotīve" tiksies ar Ribņikas ROW. Abu komandu treneri nosaukuši sastāvus un tie abām komandām ir iespējami labākie.

"Lokomotīves" rindās maču par uzvaru regulārajā čempionātā neizlaiž neviens no leģionāriem, tā ka ierindā būs gan Antonio Lindbeks, gan Fredriks Lindgrens, gan Jūnass Kīlmekorpi. Plus - visi trīs pašmāju līderi Andžejs Ļebedevs, Maksims Bogdanovs un Ķasts Puodžuks. Otra juniora lomā pieteikts Jevgeņijs Kostigovs.
ROW komandā ir šā gada GP seriāla dalībnieks austrālietis Trojs Batčelors, bijušais GP seriālu un Polijas izlases dalībnieks Sebastians Ulameks, bijušais Polijas izlases braucējs Damjans Baļinskis, austrālietis Dakota Norts, viens no labākajiem NIce līgas junioriem un viens no šā ghada pasaules junioru čempionāta līderiem austrālietis Makss Frike, pagājušā gada Eiropas junioru vicečempions Kacpers Vorina. Otrs juniors būs vai nu Kamils Vičoreks vai Roberts Hmeļs, kuri abi šosezon ir aizvad[ījuši dažus ļoti labus mačus, kaut abiem ir tikai pa 17 gadiem.
Pirmā riņķa mačā Ribņikā mūsējie piedzīvoja pamatīgu zaudējumu - 30:60, tā ka uz bonuspunktu diezin vai varam cerēt, taču tas šoreiz būs svarīgi tikai tad, ja mačs beigsies neizšķirti - tad pirmo vietu ieņems ROW komanda. Pašreiz abām komandām ir pa 23 punktiem un regulārā čempionātā pēdējā mačā tās "izvēlēsies" sev arī pretinieku pusfinālā - pirmā vieta tiksies ar Bidgoščas "Polonia", otrā vieta ar Ostruvas "Ostrovia". Neatkarīgi no tā, jau ir zināms, ka pirmo pusfinālmaču "Lokomotīve" aizvadfīs 6. septembrī viesos, bet atbildes mačs savā mototrekā būs 13. septembrī.