Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Oficiāli - Lindgrens, Lindbeks un Vudvords brauks "Lokomotīvē"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Oficiāli - Lindgrens, Lindbeks un Vudvords brauks "Lokomotīvē"
Fredrikam Lindgrenam jaunajā sezonā jābūt vienam no Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandas līderiem.

Šodien spīdveja klubi, kuri startē Polijas spīdveja līgās (tādas ir trīs) oficiāli drīkst sākt slēgt līgumus ar citu klubu braucējiem un kopš šodienas par Daugavpils "Lokomotīves" braucējiem kļūst zviedrs Fredriks Lindgrens, brazīliešu izcelsmes zviedrs Antonio Lindbeks un austrālietis Kamerons Vudvords, par kuru iespējamo un ļoti reālo pāreju uz
"Lokomotīvi" jau rakstījām.

Slavenākais no jaunpienācējiem, protams, ir Fredriks Lindgrens, kurš 2012. gadā uzvarēja Zviedrijas GP izcīņā, kurš 9 reizes kāpa uz pjedestāla GP posmos, bet finālbraucienos piedalījās 14 reizes un pašreiz ir viens no labākajiem zviedru spīdvejistiem. Riodežneiru dzimušais Antonio Lindbeks GP posmos uzvarējis divreiz un arī viņš ir viens no labākajiem zviedru spīdvejistiem, kā arī vienīgais pašreiz zināmais tik augstas klases tumšādainais spīdveja meistars.

Pieredzējušais Kamerons Vudvords ar Austrālijas izlasi ir bijis trešais Pasaules kausa izciņā un pēdējos gados regulāri tiek aicināts izlases rindās (ja nebrauc finālā, tad pusfinālā vai race-off jeb pēdējās cerības finālā piedalās).
Bez šiem trim leģionāriem jau iepriekš līgumu ar komandu pagarināja soms Jūnass Kīlmekorpi, paliek komandā arī viens no labākajiem krievu spīdvejistiem Deniss Gizatuļins, kurš ievērojami palīdzēja pagājušās sezonas beigās nosargāt vietu Polijas Nice spīdveja līgā. Konkurence starp leģionāriem par vietu sastāvā būs pamatīga.

Paliek komandā arī visi trīs pašmāju līderi - Maksims Bogdanovs, Andžejs Ļebedevs un Ķasts Puodžuks. Ļebedevam nākamā būs pēdējā sezona juniora statusā, bet bez viņa junioru kategorijā vēl ir jau zināmie Ivans Pļešakovs un Jevgeņijs Kostigovs, kā arī divi talantīgi jauni braucēji, kuri noteikti palielinās konkurenci cīņā par otra juniora vietu Polijas Nice spīdveja līgas mačos - Dāvis Kurmis un Gavrila Beinarovičs.

Nevar nepiekrist spīdveja ekspertiem no Polijas, kuri 2015. gada sezonā Daugavpils "Lokomotīvi" uzskata par vienu no spēcīgākajām pēc ranga otrajā Polijas un piektajā pasaules spīdveja līgā. Atliek tikai komandas potenciālu un spēku "uz papīra" pārnest uz spīdveja celiņu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-19 13:52, pirms 9 gadiem
Sastāvs vairāk kā iespaidīgs! Gan jau kādu pēc pirmajiem posmiem atskaitīs, bet tāpat ārzemnieki ir ļooti kvalitatīvi!

  +2 [+] [-]

, 2014-12-19 14:19, pirms 9 gadiem
šodien viena BOMBA pēc otras!

     [+] [-]

, 2014-12-19 16:09, pirms 9 gadiem
kas šodien, 1. aprīlis, vai?
Ziņas viena par otru labākas.

     [+] [-]

, 2014-12-19 16:19, pirms 9 gadiem
Ceru,ka komanda paliks Daugavpili!!