Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Artjoms Trofimovs uzvar Austrijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Artjoms Trofimovs uzvar Austrijā
Artjoms Trofimovs uzvar Murekā.

Viens no Daugavpils "Lokomotīves" un Latvijas junioru izlases spīdvejistiem Artjoms Trofimovs nedēļas nogalē Murekas mototrekā Austrijā guva savu pirmo starptautisko uzvaru - viņš triumfēja Jozes "Bubi" Bēssnera piemiņas sacensībās.

Artjoms Trofimovs bija Latvijasjkunioru izlases sastāvā, kas šogad ieguva bronzas medaļas Eiropas junioru komandu čempionātā, bet tagad 17 gadus vecais daugavpilietis pirmo reizi karjerā uzvarēja starptautiskās sacensībās.
Starp Trofimova konkurentiem Murekas mototrekā bija spīdveja aprindās pazīstami un pieredzējuši braucēji čehi Zdeneks Simota un Ondžejs Smetana, slovēņi Deniss Štojs un Niks Škorja (slovēņu jaunā cerība), ungārs Norberts Magoši, poļi Marcins Rempala un Marcels Kajzers, ukrainis Staņislavs Meļņičuks, austrietis Daniels Gapmaijers. Pamatsacensībās Trofimovs uzvarēja četros no pieciem braucieniem, bet vienreiz bija trešais. Finālā pretī stājās Škorja, Kajzers un vēl viens polis Vojcehs Liseckis. Artjoms uzvarēja un kāpa uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena.