Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs atgūst formu Čehijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs atgūst formu Čehijā
Andžejs Ļebedevs Pardubices komandas rindās.

Pēc ilgstošas kājas savainojuma ārstēšanas spīdveja trekā atgriezies Andžejs Ļebedevs, taču pagaidām viņš vēl nav tik labā sportiskā formā, lai atgrieztos (mēģinājums bija) Polijas Ekstralīgas komandas Ribņikas ROW rindās, toties daugavpilietis sekmīgi startē vienā no spēcīgākajiem Čehijas spīdveja klubiem "Zlata Prilba Pardubice". Pirmajā Čehijas Ekstralīgas čempionāta posmā Ļebedevam bija 13 punktu, bet nupat nākamajā - 11 punktu.

Pēc 45 gadu pārtraukuma Čehijas spīdveja Ekstralīgas sacensības atkal notika Liberecas mototrekā, jo starp Ekstralīgas četriem klubiem atkal ir Liberecas komanda. Tikai 285 m garajā spīdveja celiņā lielākā daļa braucieni aizritēja aizraujošā cīņā un Andžejs Ļebedevs atveda 11 punktus 5 braucienos - neizdevās tikai pats pēdējais brauciens, kurā nācās finišēt ceturtajam pēc trim uzvarām un vienas otrās vietas iepriekšējos braucienos.
Pa 33 punktiem savāca Prāgas AK "Marketa" un Pardubices komanda, bet papildbraucienā par pirmo vietu posmā Jans Kvehs pārspēja Vāclavu Miliku un pirmo vietu ieņēma Prāgas komanda.
Liberecas komandas rindās brauca mums zināmais talantīgais ukraiņu spīdvejists Marko Ļevišins, kurš ir arī "Lokomotīves" pieteikumā - Rovnas spīdveja audzēknim 9 punkti trijos braucienos (vienā no tiem viņš uzvarēja, būdams "džokera" lomā, un tāpēc ieguva 6 punktus).
Pēc diviem posmiem "Marketa" rēķinā ir 5 punkti, AS "Slany" - 4, "Zlata Prilba Pardubice" - 3 un Liberecas komanda - bez punktiem. Nākamais posms - jau šovakar Pardubicē.

     [+] [-]

, 2020-09-16 16:20, pirms 4 gadiem
Tas ir viņa līmenis, lai tik brauc Čehijā un vēl ir iespējas kopīgi braukt ar Podžuku Somijā,