Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevs debitē ROW, "Loko" gaida Gdaņsku, Kurmis un Avgucevičs - par junioru finālu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevs debitē ROW, "Loko" gaida Gdaņsku, Kurmis un Avgucevičs - par junioru finālu
Būs spraiga spīdveja nedēļas nogale...

Eiropas čempions spīdvejā Andžejs Ļebedevs debitēja Ribņikas ROW komandā Polijas Nice līgas čempionātā, Daugavpils "Lokomotīve" savukārt gaida ierodamies ciemos Gdaņskas "Zdunek Wybrzeze" komandu, bet jau šodien Vetlandas mototrekā Zviedrijā par vietu pasaules junioru čempionāta finālā spēkosies Dāvis Kurmis un Elvis Avgucevičs.

Ribņikas komanda Nice līgas čempionātā brauca Gņezno un zaudēja ar 44:45. Viesi ilgi nevarēja pielāgoties vietējam mototrekam, kamēr vietējie braucēji, pat zaudējuši startu, finišēja pirmie un pēc 9 braucieniem panāca desmit punktu pārsvaru - 32:22. Tikai Kacpers Vorina (16 punkti sešos braucienos) ROW komandā spēja regulāri pārspēt mājiniekus, arī Ļebedevam pirmais mačs ROW rindās nebija īpaši sekmīgs - 6 punkti piecos braucienos. Tiesa, tieši 14. braucienā ar Ļebedeva piedalīšanos notika pavērsiens, kas deva viesiem cerības uzvarēt - Ļebedevs un austrālietis Trojs Batčelors bija vadībā un veda viesiem 5:1 uzvaru, taču pēdējā aplī kritienu piedzīvoja Miroslavs Jabloņskis, bet Adrians Gala centās iespert Ļebedevam, tādējādi mēģinādams viņu bloķēt. Jabloņski tiesnesis diskvalificēja par kritienu, bet Galam piešķīra sarkano kartīti un atkārtotā priekšpēdējā braucienā viesi atveda 5:0. Pirms pēdējā brauciena - vairs tikai 43:40 mājinieku labā. Pēdējā braucienā dubultuzvaru ROW komandai neļāva gūt horvāts Jurica Pavličs - 4:2 ROW labā, bet visā mačā 45:44 Gņezno komandas labā. Viesi ieguva bonuspunktu, jo pirmajā riņķī savā mototrekā sagrāva Gņezno komandu ar 68:22.
Daugavpils "Lokomotīve" svētdien plkst. 15.30 (TV mačs!) uzņems Gdaņskas "Zdunek Wybrzeze", ko šosezon pirmo reizi vēsturē uzvarēja viesos. Viesu rindās nebūs viena no viņu līderiem dāņa Mikela Mihelsena (savainojums), taču sastāvs viņiem tik un tā ir ļoti spēcīgs - trīs dāņi Mikels Behs, Patriks Hugords un Anderss Tomsens, pieredzējušie poļi Oskars Fajfers un Mihals Ščepaniaks, labs juniors Dominiks Kosakovskis... "Loko" būs labā labākajā virknējumā - Ķasts Puodžuks, Vadims Tarasenko, Timo Lahti, Jevgeņijs Kostigovs, Peters Ljungs, Artjoms Trofimovs un Oļegs Mihailovs.
Pašreiz Nice līgas turnīra tabulā līderi ar 16 punktiem 8 mačos ir Ļubļinas "Speed Car Motor" spīdvejisti, 12 punkti ir Gņezno un 11 punkti - ROW komandai, bet "Loko" ar 8 punktiem sešos mačos ir 4. vietā. Gdaņskas komandai ir 6 punkti 8 mačos un tā pašreiz ir piektā.
Divi mūsu juniori - ilūkstietis Dāvis Kurmis un krāslavietis Elvis Avgucevičs - šodien Vetlandas mototrekā Zviedrijā piedalīsies junioru pasaules čempionāta pusfinālā. Finālā iekļūs tikai četri labākie (piektais - rezervists), tā ka uzdevums būs ļoti grūts, jo konkurence ir ļoti spēcīga - Lielbritānijas vicečempions (starp pieaugušajiem!) Daniels Bjūvlijs, Nāciju kausa ieguvējs Krievijas izlases rindās Gļebs Čugunovs, trīs spēcīgi zviedru juniori ar Joelu Klingu priekšgalā, polis Dominiks Kubera, dāņi Fredriks Jakobsens un Jonass Jepesens...

     [+] [-]

, 2018-06-17 10:26, pirms 6 gadiem
Kur varēs redzēt ,ja neesi D-pilī. Padalieties ar linku.Lūdzu.