Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Puodžuks un Bogdanovs - par GP pretendentu finālu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Puodžuks un Bogdanovs - par GP pretendentu finālu
Ķasts Puodžuks (pa kreisi) un Maksims Bogdanovs šodien Olhingā centīsies iekļūt GP pretendentu finālā.

Šodien Olhingas mototrekā Vācijā risināsies pirmais no diviem 2018. gada spīdveja "Grand Prix" pretendentu pusfināliem (otrs - sestdien Terencāno mototrekā Itālijā), kurā piedalīsies arī divi no labākajiem Latvijas spīdveja meistariem - Ķasts Puodžuks un Maksims Bogdanovs. Pretendentu finālā iekļūs 7 labākie.

"Grand Prix" pretendentu pusfināls pēc savas būtības nevar būt bez lielas konkurences un tāda tā būs arī Olhingā - starp Ķasta un Maksima konkurentiem ir divi pašreizējie GP seriāla dalībnieki polis Pjotrs Pavļickis un slovāks Martins Vaculiks, kuri turklāt katrs šosezon uzvarēja vienā GP posmā (Pavļickis - pie mums Daugavpilī), kā arī pieci bijušie GP dalībnieki - vācietis Martins Smolinskis, dāņi Hanss Andersens un Kenets Bjerre, brits Kriss Hariss un zviedrs Peters Jungs. Plus - mājinieks Kais Hikenbeks un dānis Leons Madsens, plus - vēl divi poļi Adrians Miedziņskis un Mateušs Ščepanjaks, plus dānis Mikels Mihelsens un ukrainis Andrejs Karpovs... Iekļūt starp septiņiem labākajiem būs grūti, taču tas nav neiespējami.
Bogdanovam ir 3. starta numurs un viņš savā pirmajā un arī sacensību pirmajā braucienā tiksies ar Mihelsenu, Miedziņski un Vaculiku. Puodžukam ir 8. starta numurs un viņam pirmajā braucienā jātiekas ar Madsenu, Smolinski un Andersenu.

     [+] [-]

, 2017-06-15 13:53, pirms 7 gadiem
Daugavpilī, savā braucienā, Makss parādīja, ka var būt ātrāks par Pavļicki - šodien tas jārāda abiem.