Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" pievienojas Eiropas pāru čempionāta galvenais varonis

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīvei" pievienojas Eiropas pāru čempionāta galvenais varonis
Argentīnietis ar Itālijas pasi Nikolass Kovati pievienojies Daugavpils "Lokomotīvei".

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandu papildinājis vēl viens un beidzamais leģionārs - šā gada Eiropas pāru čempions un sacensību galvenais varonis Itālijas dueta sastāvā Nikolass Kovati.

Argentīnā dzimušais 28 gadus vecais Nikolass Kovati pēdējos gados spīdveja aprindās iekaro arvien lielāku atzinību. 2014. gadā viņš, piemēram, ieņēma 5. vietu "Grand Prix" pretendentu finālā, bet tad kļuva par vienu no britu Premjerlīgas kluba "Ipswich Witches" līderiem.
Kovati trīs reizes ir bijis Argentīnas čempions, divreiz (arī šogad) viņš uzvarēja Itālijas čempionātā, taču savu līdz šim lielāko panākumu Kovati guva šā gada augustā Rīgā. Eiropas pāru čempionāta finālu līdz galam neļāva aizvadīt stiprais lietus, taču Itālijas dueta uzvara tāpēc nav mazāk vēsturiska (otrā bija Dānija, trešā - Latvija) un galvenais vēstures rakstītājs bija tieši Kovati - viņš uzvarēja trijos no četriem saviem braucieniem un atveda 11 no visiem 14 itāļu dueta punktiem.
Līdz ar Nikolasa Kovati pievienošanos "Loko" ir četri leģionāri - Jūnass Kīlmekorpi, Timo Lahti, Sergejs Logačovs un tagad Nikolass Kovati. Būs laba konkurence par divām vietām sastāvā.

     [+] [-]

, 2016-11-14 09:02, pirms 7 gadiem
Labs!!!

     [+] [-]

, 2016-11-14 10:15, pirms 7 gadiem
Kur tad īsti Lokomotīve startēs virslīgā vai 1.līgā?

     [+] [-]

, 2016-11-14 10:40, pirms 7 gadiem
maris777 rakstīja: Kur tad īsti Lokomotīve startēs virslīgā vai 1.līgā?
Polijas Nice 1. ligā. Tur, kur un šosezon.