Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs un Lindbeks - kārtas septiņniekā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bogdanovs un Lindbeks - kārtas septiņniekā
Maksims Bogdanovs (pa kreisi) un Antonio Lindbeks trīs reizes kopā startēja un trīs reizes atveda 5:1 uzvaras.

Polijas Nice spīdveja līgas 2. kārtas (pirmā tika pārcelta sliktā laika dēļ gan Ekstralīgā, gan Nice līgā) septiņniekā jeb simboliskajā izlasē iekļauti divi Daugavpils "Lokomotīves" motobraucēji - Maksims Bogdanovs un Antonio Lindbeks. Viņi abi mačā ar Ostruvas komandu, kuru "Loko" uzvarēja ar 57:33, atveda pa 12 punktiem.

"Makss" un "Toninju" bija daugavpiliešu triecienpāris mačā ar Ostruvas komandu - trīs reizes viņi startēja vienā pārī un visas trīs reizes atveda dubultuzvaru 5:1.
Maksims ieguva 51 procentu portāla sportowefakty.pl apmeklētāju balsu (tā tiek noteikts katras kārtas labāko septiņnieks), kas ir absolūti lielākais balsu skaits starp visiem. Četros no braucieniem, kuros piedalījās Bogdanovs, tika uzvarēts ar 5:1 (vienreiz arī kopā ar Jūnasu Kīlmekorpi), bet vienreiz ar 4:2 (ar Andžeju Ļebedevu).
Antonio konkurentiem no Ostruvas zaudēja tikai vienā braucienā (brāļiem mateušam un Mihalam Ščepanjakiem) un arī sakrāja 12 punktus. Pēdējā braucienā uzvara 4:2 un pielikts punkts mačam kopā ar "Frediju" - Fredriku Lindgrenu.
Bez abiem "Loko" spīdvejistiem 2. kārtas septiņniekā vēl tika iekļauti Adrians Gomuļskis no Bidgoščas "Polonia", Damjans Baļinskis no Ribņikas ROW, dānis Patriks Hugords no "Polonia", kā arī juniori Kacpers Vorina no ROW un Kamils Večoreks arī no ROW.