Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Varšavas futbola stadionā notiks spīdveja "Grand Prix"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Varšavas futbola stadionā notiks spīdveja "Grand Prix"
Tomašs Gollobs atvadīsies no "Grand Prix" Polijā!
Foto: AP/Scanpix

Šodien oficiāli tika apstiprināts, ka jau 2015. gadā Varšavas futbola stadionā "Narodowy" norisināsies spīdveja "Grand Prix" seriāla posms. Tā būs pirmā reize, kad sacensības tiks aizvadītas šajā stadionā.

Runas par to, ka viens no čempionāta posmiem varētu notikt Varšavā "Narodowy" stadionā, kur tika aizvadīts 2012. gada Eiropas čempionāta fināls futbolā, izskanēja jau iepriekš, taču tieši šodien tika oficiāli izziņots, ka sacensību organizētāji BSI noslēguši ar poļiem trīs gadu līgumu. Tiek paredzēts, ka pirmais posms Varšavā notiks jau 2015. gada 18. aprīlī.

Varšavas stadiona tribīnēs ir vietas vairāk nekā 50 tūkstošiem skatītāju, un organizētāji cer, ka izdosies piepildīt vismaz pusi no tām. Viens liels pluss sacensībām būs noteikti - lētāko biļešu cenas šobrīd ir apmēram 11,50 eiro un pat dārgākās no tam, atskaitot VIP, nebūs dārgākas par 25 eiro. Tas ir krietni vien lētāk nekā citās pilsētās, tajā skaitā arī Rīgā un Daugavpilī.

Lai pēc iespējas vairāk popularizētu sacensības, apstiprināts, ka ar "wild card" brauks poļu leģenda Tomašs Gollobs, kurš vēl pirms 2014. gada sezonas sākuma paziņoja, ka "Grand Prix" vairs nestartēs. Skaidrs, ka Golloba piesaiste noteikti palielinās interesi par Varšavas posmu, jo tieši šeit Tomašs atvadīsies no pasaules čempionāta.

Atgādināsim, ka viens no čempionāta posmiem 2015. gadā norisināsies arī Daugavpilī!

Izmantotie resursi:
Speedway World Championships.