Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīves" juniori atkal trijniekā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīves" juniori atkal trijniekā
Artjoms Trofimovs un Elvis Avgucevičs ved 5:1.

Otrajā pēc kārtas Polijas junioru spīdveja čempionāta kārtā pirmajā trijniekā savā grupā iekļuva Daugavpils "Lokomotīves" jaunie mototraucēji - šoreiz Ļubļinas mototrekā Artjoms Trofimovs, Dāvis Kurmis un Elvis Avgucevičs ierindojās 3. vietā.

Divas uzvaras ar 5:1 un 4:2, pa vienam zaudējumam ar 1:5 un 2:4 summā deva daugavpiliešiem 21 punktu. Tikai par vienu punktu mūsējos apsteidza Čenstohovas "Wlokniarz" jaunie motobraucēji, bet par 3 punktiem - mājinieki Ļubļinas spīdvejisti. Otrajās sacensībās pēc kārtas 10 no 12 iespējamajiem punktiem atveda Artjoms Trofimovs (uzvarēja trijos braucienos), Dāvim Kurmim - 6, Elvim Avgucevičam - 5 punkti.
Pēc divām kārtām līderi 4. grupā ir Ļubļinas spīdvejisti - 10 punktu, bet pa 7 punktiem ir Daugavpils un Čenstohovas komandām. Pirmās trīs komandas no katras grupas plus divas labākās 4. vietu ieguvējas iekļūs pusfinālā.